Mallorca

Näst sista kvällen på Mallorca! Vi har haft en fantastisk vecka! Vi har solat, badat och ätit en jäkla massa mat. Buffé tre gånger om dagen. Sen några glassar och drinkar däremellan. Kommer nog dessvärre ha gått upp nåt eller flera kilon när jag kommer hem. Förvisso har jag inte stått på vågen på länge så man kan ju alltid förneka, right? 

Vi har bara hängt på hotellområdet faktiskt. Det var en sån resa och vi får utforska ön mer nästa gång vi kommer hit. För återvända det lär vi göra förr eller senare.

Hotellet är härligt! Sju pooler, havet precis brevid. Havet är långgrunt och turkost och stranden är fantastiskt! Maten är bra och man kan äta ihjäl sig. Det är smidigt med all inclusive när man är iväg med barnen. Ingen har gnällt efter mat, haft lågt blodsocker eller ens varit hungrig. Olika tembuffer varje kväll. Idag var det amerikansk och vi åt massvis. 

Alice har kramat Lollo och bernie och varit på frukostkalas med dem och imorgon är det skattjakt. Lukas har undvikit dem i högsta mån. Felix har hängt på teenlounch stor som han är. Jag och Kim har kunnat prata och umgås som aldrig förr.  

Beställde royal comfort och när vi anlände fanns det ett stort fruktfat, massa läsk, vin, vatten och öl samt kex, extra städning och morgonrockar. Och i buffén finns det en sangriakran. Ja ni hör ju själva hur bra vi har det! Och barnfamiljer överallt och alltid nån unge som skriker. Låter kanske inte som nån fröjd ur semesterperspektiv men man sticker inte ut och får skämmas över sina egna. 

Om två dagar åker vi hem. Och vi kommer hem till ett hus utan bredband, tv eller hemtelefon. Allt är flyttat till nya huset. Kim måste fixa klart elen, installera disk och tvättnaskin sen drar vi. Kim har semester och barnen med. Fyra dagar kvar i skolan innan sommarlov! I'm loving it! 






















Kommentarer
Postat av: Sara

Vilka härliga bilder!! Jag älskar Mallorca. Hyrbil nästa resa dit är ett tips :)

Svar: Ja precis hyrbil var en tanke. Kör på det nästa gång!
mariia

2014-06-04 @ 22:40:27
Postat av: Anna

Grattis ❤️
Ser helt underbart ut, njut av det sista nu! Lycka till med flytten och bröllopet!
Kram fina Maria

Svar: Tack fina Anna! Stor kram!
mariia

2014-06-05 @ 15:59:11
URL: http://annaochlivet.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0