Vabbelivabb

Hann bara jobba måndagen denna vecka sen så blev Felix sjuk. Han har feber, ont i halsen, är slemmig och allmänt seg. Dagen efter fick Alice feber och dagen efter det så var det Lukas tur. Så nu är jag hemma med tre sjuka understimulerade ungar. Och jag är rätt understimulerad jag med om man säger så. Idag har vi inte gjort ett smack. Igår tog jag de två minsta till affären. Drog dem i skrindan hela vägen. I tisdags bakade vi bullar här hemma jag och Felix. Finns inte så mycket att göra. Skulle kunna packa men har inte kommit så långt än. Men jag blir hemma imorgon med så min tanke är väl att packa ett rum då.
 
Om man ska se nåt positivt i det här så är det ju att jag är glad att barnen är sjuka nu och inte nästa vecka. Vi åker om åtta dagar, så jäkla gött!
 
Kim går på semester på onsdag och sen är han ledig i sex veckor. Bredbandet startas i nya huset nästa måndag. Det händer saker kan man säga. Känns lite konstigt men det blir nog bra. Hoppas att vi blir av med det här huset framöver med. Blir inte coolt att ha två hus i vinter men det går om det måste.
 
Kram!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0