Vab

Är sjukt trött och seg i kroppen men det skriver jag ju jämt. Har en tuff uppgift på jobbet så mycket kan jag säga. Har ju tystnadsplikt men det är ingen walk in the park just nu. Sopade ihop mig själv och åkte hem och hämtade barnen som jag tog med ner på marknaden. Gick mest runt och köpte nougat och en varsin munk till barnen. Nu på kvällen så kom Alice upp ur sängen och kräktes massvis. Vi lade madrasser på vårat golv så hon fick sova inne hos oss. Ifall hon skulle behöva hjälp med att tömma hinken och för att slippa störa lillebrors sömn. Men natten var lugn. Idag är hon sliten och lite trött. (detta skrev jag alltså igår)
 
Idag är jag hemma och vabbar och det är rätt soft faktiskt. Magsjukan suger ju men jag kanske hinner ifatt här hemma litegrann. Om jag inte latar mig för mycket vill säga. Risken finns!
 
I helgen som var så åkte vi till brorsan nere i Göteborg. Vi kom fram sent på fredagskväll och barnen lekte lite innan alla gick och lade sig. På lördagen åkte vi ner och hälsade på min faster i hennes torp. Sen åkte vi till stallet och barnen fick gå ner i hagen och hämta hennes två islandshästar Lettir och Skinfaxi. Sen fick de rykta dem och göra iordning dem och sen begav de sig ut på en ridtur. När de kom tillbaka avslutade vi dagen med en ordentlig stallfika. Det var riktigt härligt och barnen var överlyckliga. Iaf Felix och Alice. Lukas var inte så imponerad av hästarna. På eftermiddagen åkte vi och köpte pizza och åt hos brorsan. Sen tog vi en promenad över berget till en nybyggd lekpark där vi dagen till ära åt en varsin kanelbulle. På kvällen fick barnen lördagsgodis medans vi satt och pratade. På söndagen åkte vi till ett lek och busland där de små kunde röja loss. Sen avslutade vi våran vistelse med att äta på en turkisk restaurang och maten smakade riktigt bra! Hälsade på svägerskan på vägen hem och fick köpa deras Playstation så nu är barnen nöjda. Det får som tur är bo i källaren så länge.
 
Var på utvecklingssamtal med Felix i veckan. Ungen är fantastisk! Han är så säker på sig själv och framför allt trygg i sig själv. Hans lärare berättade att hans namn ofta kom upp i andra samtal med föräldrar och barn. Att de tycker att han är en fin kille som de ser upp till och att många önskade att de var som han. Sen så fick han hjälpa till i klassrummet och hålla i presentationen av dagen just för att han är så redig. Han gick gladeligen till skolan i gummistövlar idag, han är klok den där ungen.
 
Idag hade vi en tjomme här som kollade på alternativ uppvärmning. Han tyckte bergvärme, så vi står och väljer på det eller luft/vattenpump. Taket måste också bytas ut rätt asap. Inga roliga utgifter. Jag hade mkt hellre sminkat huset samt gjort ett nytt kök. Men det verkar som att det får vänta lite.
 
Älskar mina nya hudprodukter och ska testa dem ett tag. Bra priser iaf och otroligt dryga.
Visar Watermarked Photo.jpg
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0