Weak as I am

I slutet på förra veckan så vabbade jag i två dagar och sen hade vi en helg hemma. Hela familjen var hemma hela tiden och den enda gången vi lämnade huset var på fredag fm när vi åkte till Maxi och handlade. Annars var vi bara hemma, tillsammans! Magsjukan låg latent men det bekymrade mig inte en enda gång. Det var bara så härligt att vara hemma. Jag lagade en massa god mat som vi åt tillsammans och barnen lekte och jag städade, tvättade och latade mig med en bra serie bortemellan. Eftersom vi numera har ett hus med tre våningsplan så sprider alla ut sig och man får vara ifred fast man samtidigt är tillsammans. Kanske låter knäppt med tanke på att jag skrev att det var så skönt att vara tillsammans. Men man stör inte varandra om man inte vill menar jag och alla får större plats. Helgen gav mig massa positiv energi och den var underbar rakt igenom. Skulle vilja isolera mig med den här fina familjen i ett par veckor. Dom får mig att må så bra!
 
I fredags hade vi även en massa hantverkare här. De kollade taket, för nu regnar det in som bara den. Kim kan inte göra det själv. Han har inte tid och taket är förjävla brant hela enkelt! Ett företag ville även byta ut takfönstret på toan alternativt ta bort det. Vi ska få kostnadsförslag och de skulle ändra om sina kunder eftersom vårat är akut. Senast till jul trodde de att det skulle vara klart. Hade även företag här som kollade på att byta värmesystem. Fick första offerten idag. Vi tänkte först luft/vattenpump men det lutar åt bergvärme, Det skulle bara kosta ca 20 000 mer och då är det inget att tveka på. Taket kommer nog att kosta nåt liknande, men vad gör man? Dessutom så är bilen kaputt. Så nu har vi lånat en just för att slippa ännu en utgift just nu. Har kollat lite bilar men vet inte riktigt vad vi vill ha och då var det här en bra lösning. Tur att vi har en svärfar med 6 bilar på lager.
 
Igår ramlade jag dessutom på jobbet. Eller snarare halkade i leran och fick lera från foten upp på ryggen. Fick nästan inte sitta i bussen på vägen hem. Fick sitta på min egen jacka. Kände mig lite kränkt men valde att skratta åt eländet! Kom hem till ett hus med kattskit högt och lågt. Barnen hade i all välmening sprayat doftspray på katten som hade skit i hela rumpan. Var bara att duscha katten och tvätta alla sängkläder och sanera huset.
 
Imorse vaknade jag med huvudvärk och jag tog mig faktiskt inte iväg till jobbet. Jag får numera alltid motivera mig att gå iväg. Vet inte varför. Jag vill helst bara dra ihop mig i min egen kokong och bara vara ifred. Bara vara utan krav och måsten. Det är inte likt mig och jag gillar det inte. Jag är ingen svag människa! Jag kör bara på annars. Men just nu är det svårt, det funkar inte alltid. Hoppas verkligen att det här stadiet i mitt liv går över snabbt.
 
En annan rolig sak är att jag fått kontakt med en gammal barndomskompis igen. Vi var nära vänner men så när vi var 17 så sa hon plötsligt upp kontakten med hela tjejgänget. Det var en stor sorg för oss alla. Sen dess har vi hörts typ 1-2 ggr på telefon och det var för typ 13 år sen. Nu flyttade hon tillbaka till Krille för ett år sen. Och ikväll ringde hon. Det är som hon själv sa, det känns både som ett helt liv sen och som nyss man pratade med henne. Det var riktigt roligt! Vi har bestämt att vi ska ses framöver och hade en planerad träff på lördag men den var hon tvungen att ställa in. Men vi skulle styra upp nåt annat! Sånt här är härligt! Jag saknar alla mina vänner just nu känner jag <3. Jag har dem bästa!
 
Var på utvecklingssamtal med Alice igår och blev väldigt stolt. Hon har verkligen blommat ut min lilla tjej!
 
Nu ska jag krypa i säng för imorgon ska jag jobba så är det!
 
Hösten är vacker!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0