Leva life!

Sitter med hörlurar och spelar hög musik och njuter av den kommande helgen. Eller what the hell den har ju faktiskt börjat! Awesome!
 
Imorgon kommer vi att åka till Brommö med svärfamijen och på söndag kommer jag och barnen att dra till Revsand och så får Kimpa tapetsera här hemma. Den är nog sista sommarhelgen nu så det är bäst att passa på. För när jag började jobba för tre veckor sen kom ju somamren och sen dess har den stannat kvar. Men vattnet värms inte upp som förut eftersom nätterna är så kalla. Men det är underbart på alla sätt och vis! Om två veckor åker jag och tre fina vänner ner till Mallis.
 
Vi har startat upp på jobbet med en räkfrossa som chefen bjöd oss på. Det blev en trevlig kväll! Och i veckan kom alla barn tillbaks och skolan började. Jag jobbar i en förskoleklass den här terminen. Och vilka goa ungar, superhärliga på alla vis, så det blir nog kanon.
 
Förra helgen var det vinkväll i Charlies nya lya och på eftermiddagen hängde jag och barnen i Revsand det gjorde vi även hela söndagen. Helt underbart! På lördagen åkte vi ner till Mariestad och åt middag hos svärmor och fick träffa nya kusinen, lilla Lilly! Underbar liten skapelse. Man glömmer fort hur små bebisar är.
 
I veckan har vi även hunnit med att ha föräldramöte i Felix klass. Nu ska vi ha disco nästa helg och sen även sälja kakor och godis, Jag försökte lobba för newbody men blev nerröstad. Men det blir säkert bra det här med.
 
Allan (Alice) har börjat på ett nytt fritids (storfritids) och hon är så nöjd och glad. Hennes nya fröken tycker att hon sjunger så fint och undrade om jag sjöng i kör. Ibland önskar jag att jag gjorde det. Men framförallt så borde Alice göra nåt med sin sångröst för den är faktiskt helt ljuvlig! <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0