Look how they shine for you

Jag är ju en kratta på att uppdatera här :) Men men från början till slutet!
 
Har varit på utvecklingssamtal för Alice. Vi blev givetvis väldigt stolta eftersom det går väldigt bra för henne i skolan, Hon jobbar på hårt och inga raseriutbrott alls. Haft lönesamtal med min chef och det gick också bra!
 
Haft kalas för Lukas som fyllt fem år och just tappat sin fjärde tand! Tyvärr fick vi ställa in hans barnkalas igår eftersom han åkte på magsjukan tidigt på morgonen. Har varit på restaurang och bio med Tina. Jag är officiellt 14 år igen. Jag är så sjukt svag för Jamie Dornan! Min crush (eller kanske snarare crash?) började när jag såg The fall på netflix, Jisses vilken man! Där är han sjukt het med sin irlänska dialekt. Sen när jag insåg att samma man skulle spela i Fifty shades of Grey så fick jag bråttom att beställa biljetter. Och pinsam som jag är så ska jag se den imorgon igen med en annan kompis. Han är definitivt mitt nya frikort! Jag bytte helt enkelt bort Jude Law som blivit gammal och tunnhårig. Har börjat läsa böckerna och har läst första och halva andra på sex dagar ca 800 sidor. Älskar kärlekshistorier!
 
Alice har fått haft en mycket sent kalas och var så lycklig så. Vi hade planerat in att ha Lukas dagen efter men så blev det inte som sagt.
 
Jobbade idag och kommer att jobba imorgon sen är jag ledig resten av veckan. Ska bli skönt!
 
Håller fortfarande på med min diet som inte är en diet men jag tror att det är en långsiktig lösning! Går ut lite mjukt och jag ska erkänna att jag smakat på nåt gott här och var men då bara nån bit eller två. Inget sitta och moffa en massa godis eller annat gott. Är inte sugen heller för den delen. Har tappat ca 5 kg men tänker hålla på länge denna gång!
 
Nu ska jag se på Band of broters med min son! Sjukt att jag har ett så gammalt barn! :)
 
Felix gillar att baka numera
 
Hur snygg får man bli?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0