Inför bröllop och resa

Livet är fortfarande lika underbart som sist jag skrev! Det flyger fram i 180 så det gäller att njuta like there´s no tomorrow! I fredags körde jag vab för Felix. Han kan ta hand om sig själv men jag ville passa på att njuta hemma med honom för snart får jag inte vabba längre. Han piggnade till fort och i lördags var vi på kakbuffé med mamma. Barnen mosade i sig fint mycket sen gick vi och lekte i parken och vid vattnet. På kvällen såg jag mellofinalen med alla barnen. De små fick äntligen vara vakna och se alla låtar. Vi var mycket nöjda med Måns som vinnare.
 
På söndag knallade jag och de två yngsta till stenbacken och lekte i lekparken där med Charlie, Linda och deras killar sen åkte vi hem och åt lunch. Fick höra talas om att Fifty fanns på swefilmer och ja sen dess har jag sett den tre ggr. I`m sick! På riktigt och Kimpa börjar tröttna på min besatthet av Dornan, Men han är ju så vacker! Sen gillar jag storyn, inte bara hunken. Trot eller ej.
 
I måndags spelade Felix gitarr på musikskolan och uppträdde med tjejer från klassen. Vi var givetvis där och tittade stolta som få! Vad gjorde jag för att förtjäna den ungen? Han är helt otrolig. Var på utvecklingssamtal nyss och han hade högsta omdömet i alla ämnen utom ett där han hade godkänt.
 
Igår hade barnen öppet hus på sin skola så vi åkte dit och tittade. De hade gjort jättefina saker! Sen snabbt hem för jag skulle ha ljusparty. Kom ett par fina själar och nu är jag mest glad att det är över. Nu lär det dröja till nästa gång!
 
Annars har veckan mest handlat om att fixa inför bröllopet på lördag. Har handlat hur mycket kläder som helst inför detta men en del saker ska jag lämna tillbaka. Får nog låta plånboken vila efter ett tag efter det här. Både skor, kläder och jackor för massvis med pengar. Men det är härligt att handla och det kommer alltid nya pengar så det besvärar mig inte så mycket. Precis som vanligt med andra ord!
 
Sen är det bara fem dagar kvar tills vi åker iväg. Helt galet men verkar som att vi har otur igen. Det har varit fint väder flera månader och nu regnar det som bara den och det ska fortsätta även när vi kommer dit. Hoppas verkligen att det ändrar sig!
 
Imorgon ska alla iväg till förskola och fritids igen. De har varit lediga i en vecka nu och ska snart vara lediga i två veckor till. Kim har varit dålig hela veckan. Igår kände jag att det attackerade mig med. Men killerimmun som jag har så sov jag bort skiten. Ändå hade jag riktigt ont i både halsen och kroppen igår. Men jag är tacksam att jag slipper vara sjuk!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0