Livet är fint!

Hinner knappt med denna blogg längre men jag lyssnar typ bara på bok hela kvällarna. Yes Maria har återigen snöat in på något. Varje bok tar närmare 20 timmar att lyssna på tror jag, nånstans där. Så jag har knappt haft tid med nåt.
 
Sen sist har jag hunnit med en middag med Linda följt av Fifty på bio igen. Haft en härlig lördag då hela familjen gick ner till stan och tog en fika och matade änder på vägen hem. Svåger Rickard har fyllt år. Vi åt en god lunch hos svärmor i Mariestad och sen födelsedagstårta hos Rille. Felix har haft en kompis sovandes här och vi körde ett par turneringar i Buzz. Min alldeles för smarta sambo (mensamaterial) går dock aldrig att vinna över. Kim har jobbat övertid så de yngsta har fått komma och vara med mig på jobbet.

Har gått på mongolisk buffé med jobbarkompisarna och Johan. Vi hade en otroligt trevlig afton! I lördags var jag först med familjen i Karlstad och shoppade vårkläder till barnen. Sen åkte jag hem och gick på restaurang med tjejerna för att sen åka till Karlstad igen och gå på Mia Skäringers show Avig Maria. Hon är otroligt duktig! Vi skrattade massvis. Vilken tjej! Men det är mycket mörkt, men så är det ju ofta ur det kommer humorn på nåt vis. På vägen hem åkte vi till Donken. Fantastisk kväll med mina fina!
 
I söndags fick Lukas ha sitt efterlängtade kalas och det var ett gäng med blyga killar som kom hit och lekte och fikade. Men sen ville ingen hem. En riktigt bra inkörsport inför kommande lekande. Dagen efter kom hans kompis L hit och lekte och de var så nöjda så.
 
Imorse hade jag en riktigt skitstart på dagen. Stort bråk med Alice på morgonen. Sen när vi äntligen kom hemifrån en stund försent så kommer jag till förskolan och inser att Lukas överdragsbyxor inte är med. Hem igen och hämta dem, inser att det är Alice som är kvar hemma och att jag hängt hans på hennes plats på fritids. Bara att åka till fritids och hämta hans och hänga upp hennes. Där har hon gråtit men fått tröst av fröken. Kramar på henne, pratar med fröken och sen till förskolan och hänga rätt brallor där sen till jobbet. Nu en halvtimme sen. Och jag blöder som en gris så jag får åka till Maxi och köpa nya trosor (sorry för en målande bild men så var det). Bestämmer mig för att skaka av mig och vara nöjd ändå och det gick bra i vanlig ordning.
 
Folk undrar hur jag kan vara så positiv och ibland skakar de på huvudet åt mig på jobbet. Speciellt när jag kommer dit och sjunger att jag är hög på livet! Ska man vara så där glad undrar de? Ja varför inte! Jag ältar sällan, jag tänker inte efter för mycket. När jag lägger mig på kvällen snurrar inte en tanke i huvudet på mig. Det är tomt och jag är trött. Jag skakar av mig det mesta och går vidare. Jag trivs i de flesta situationer och funderar inte så mycket. Tar livet med en klackspark helt enkelt. Jag ser till att roa mig, vill jag göra nåt kul så gör jag det. Vill jag resa försöker jag göra det. Vill jag träffa mina vänner så bjuder jag hem dem. Mycket handlar om att ha roligt och må bra. Fokus är på det. Alltid se till att ha nåt att se fram emot. Ge mycket och le mycket! Sjunga högt och skratta! Se till att gå till mitt happyplace ofta men framförallt tänka positivt då blir det mesta bra. Älta inte det dåliga, gläds åt det som är bra! Ett exempel igår gick jag upp vid 5.30 gick och duschade och sen började jag sminka mig i sovrummet. Sambos klocka ringde 6 och då började han muttra i sängen och oja sig. Jag frågade vad han gnällde över. Sa till honom att bara stiga upp. Bara kör på, tror du jag känner efter varje morgon? Då skulle jag kanske inte ta mig upp. Skulle bli för smärtsamt! Njuter desto mer lördag och söndag när jag sover till nio varje gång. Njutningen blir större då!  
 
Inser att jag låter som en besserwisser och det är inte en olämplig förklaring för en sån är jag nog. Men jag har funnit mitt sätt att må bra här i livet och vill gärna att fler ska må som mig. Livet är för härligt för att missa och bäst är att njuta av det.
 
Annars har massa tid denna vecka gått åt att leta efter kläder till bröllopet nästa vecka, stört omöjligt och såna mindre saker kan jag älta. Man får ju inte ha vitt som jag älskar mest. Och nu får jag äntligen berätta att Kims syster ska få ett till barn! De berättade för oss på julafton och jag ville shout it to the World men nu äntligen. Vi längtar givetvis som galna! <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0