Semester!

Nu har det gått flera veckor sen jag uppdaterade här. Lukas inledde sommarlovet med att få feber och bli förkyld, sen fick jag halsont, hosta och blev snorig och det höll i sig i två veckor men nu är jag mig själv igen. Alice har gått på sommarskola på KFUM i tre veckor och avslutade med övernattning i tält med sina kamrater. Vi har flyttat på jobbet. Packat ner minst 20 års saker och tömt hela paviljongen. I höst börjar vi i nya tillfälliga lokaler.
 
Första helgen efter sommarlovet börjat så åkte vi till Rättvik och gick på 90-årskalas. Kims mormors syster fyllde år och vi träffade en massa tremänningar till Kim. Vi bodde i en stuga med utsikt över Siljan. Innan vi åkte hem gjorde vi björnparken. Det var en härlig helg. Lukas har hunnit sluta på förskolan och i höst är det förskoleklass som gäller.
 
Har fikat med Linda G som jag inte sett sen i vintras, underbart! Firat midsommar nere i Mariestad hos Jenny och Dennis. Dagen efter var vi iväg och Kim och Felix körde gokart med Yvonnes familj.
 
Har hängt hos Linda en del och Kim har äntligen köpt sin robotklippare. Nu är våran trädgård nästan fin på riktigt. Kim har slitit halvt ihjäl sig därute. Det blommar och luktar underbart om bla en rosbuske som jag knappt visste att jag hade. Fick en solsäng och en till utegrupp från svärmor som jag njuter i varje dag med en bra bok mellan matlagning och disk. Har även hunnit se på bio Livet efter dig med Carina, mkt bra film.
 
Har fyllt 35 år och blivit firad av både familjen och på Lacucina med tjejerna, om några veckor kommer jag att ha lite fest här hemma. Efter att ha velat fram och tillbaka om vart vi ska åka på semestern. Kollade typ överallt men kunde inte ta nåt beslut. Bestämde mig för att boka en fyradagarskryss till Visby, Köpenhamn och Bornholm. Tar med oss mamma med. Tror det blir bra. Vi kompromissade då Kim gärna ville vara hemma och fixa och renovera övervåningen. Vet inte vad han har lagt i för extraväxel men han är sjukt effektiv och jobbar och sliter dagarna i ända. Just nu är han på väg hem med sin födelsedagspresent en stor gasolgrill från Mariestad.
 
Igår var jag hemma hos Siv i Haga, vilket otroligt fint ställe hon har. Hon bjöd på trerätters, fördrink och vin. Jag och Matilda åkte taxi hem runt tvåtiden på natten.
 
Idag har jag hängt i Skymnigen med barnen, lite för kallt i luften om ni frågar mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gräsmattan före och efter Kims behandling
 
 
Kims lösning på denna bumling, han grävde ett hål mittemot under gräsmattan och knuffade ner den nån meter.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0