Jag skulle kunna vänja mig med det här......

Sitter och lyssnar på älskade Sia och känner doften av mat, det luktar nygrillat och diverse kryddor. Folk lever upp, folk sitter på sina uteplatser och njuter av en grillad köttbit, ett glas vin eller en kall öl. Kim, Felix och hans kompis är på Maxi för att införskaffa gottis till kvällen. Felix kompis ska sova över eftersom det är livestreamning poå Youtube om nya Battlefield som släpps. De är taggade som bara den! Vi ska också grilla och sitta ute. Alice och grannflickan går runt i en liten top (bara magar) och jeansshorts. Förut gick jag, Alice och Lukas till Thairestaurangen och mötte upp Kim för att luncha. Sen lekte barnen i parken och sen gick vi till Ejes och tog en fika på vägen dit stannade vi och kastade macka, vilket inte gick pga höjden på bryggan. Men vilken härlig dag. Det är så här det ska vara. Det är nu det är som bäst. Älskade sommar, hoppas du aldrig ger dig av.
 
Den här veckan har jag bara jobbat en dag efterso jag varit på en kurs de andra två. Lagomt slítsamt, typ inte alls. Men i tisdags åkte jag vidare till avslutningen på ADHD/Aspergerkursen jag gått i ett par veckor.
 
Imorgon hade vi tänkt åka till Bondemarknaden men Kim gick in och tog ett extraskift istället. Kan bli så att jag ligger i solsängen större delen av dagen, tufft läge. Har redan städat för det gjorde jag när vi kom hem från stan. Ska lägga in en matbeställning på nätet så är även det ur världen. På söndag funderar vi på att åka till Liseberg. Men det kanske vi hoppar över, eller snarare skjuter på, vi får se.
 
I veckan fick Felix klasslistan inför sin nya klass i 7:an. Vi är alla riktigt glada och nöjda. Han hamnande med fem av sina närmaste vänner och det verkar bli en relativt lugn klass, så förhoppningsvis kan de presetera ganska bra. Väntar fortfarande på Lukas klasslista. Snacka om att barnen blir stora! Älskade, finaste ungarna!
 
Förra helgen hängde vi hos svärmor och firade Valborg i Bäckhammar på vägen hem.
 
 
Kim har blivit trädgårdsgalen och spenderar väldigt många timmar ute i trädgården och resultat får han. Han har gjort hur mycket som helst där ute. Han är så sjukt effektiv när han sätter den sidan till. Vips så fick vi 2 meter bredare gräsmatta.
 
Kosläpp
 
Trappan där Lukas springer är numera ett minne blott, den slet han bort igår. Den var genomrutten.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0