Hemma från sjukhuset

Igår kom jag hem efter tre nätter på patienthotellet. Mamma åkte in på tisdagsmorgonen och jag anslöt till henne på kvällen. På onsdagen åkte hon in på operation. Jag roade mig genom sociala medier och genom att ringa till fina vänner. Sen kom Carina och höll mig sällskap en stund och vi tog en fika ihop. Då var klockan över 17 och jag hade fortfarande inte hört nåt. Vi gick och frågade efter henne på uppvaket. När jag pratade med en sköterska genom en porttelefon hörde vi mamma i bakgrunden "jag är här" sa hon. Det var en skön känsla. De såg ingen spridning och mamma var ganska fysisk pigg efter operationen som tur var. Hennes depression i sig känns värre. På torsdagen passade jag på och smet iväg till en kompis en sväng. Mia som jag inte träffat sen i mars. Hälsade på i hennes nya lägenhet och hade en härlig pratstund. Igår tog de bort mammas dränage och vi fick åka hem. Kom hem och hämtade barnen på fritids. Gick hem och bakade åt dem och städade lite. Helt underbart att vara hemma.
 
Idag tog jag sovmorgon sen åkte jag och hjälpte mamma att handla. Sen bjöd jag henne på lunch innan jag åkte hem till Charlie ett par timmar. Sen hem och fixade mat till barnen. Sen kröp jag ner i soffan med en varsin unge brevid mig och så såg vi på Robin Hood, supermysigt!
 
En annan härlig sak har hänt. Vi ska åka till Sri Lanka två veckor i januari. Till ett nybyggt 4-5 stjärnigt all inclusivehotell på stranden. Vi åker med Kims syskon med familjer och svärmor. Så vi är totalt 11 personer som åker. Det ska bli helt fantastiskt! Och i sorgen på sjukhuset så var jag samtidigt själalycklig. Tror inget gör mig lyckligare än när jag får resa med min familj. Det är verkligen livet på en pinne! Jag började att resa sent i livet. Flög flygplan för första gången när jag var 32, för tre år sen. Sen dess har det blivit inte mindre än 8 utlandsresor (inkluderat de två vi gör i vinter). Så jag tar igen. Det som nu blir lite tokigt är att vi kommer att åka iväg på två resor med mindre än en månads mellanrum. Är lediga en vecka kommer hem sen är det jul en vecka senare och sen går barnen en vecka i skolan efter jullovet och sen ska vi bort igen. Lyxliv, man lever bara en gång!
 
Firat Halloween med fina vänner och deras barn.
 
 
Ahungalla i januari.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0