Open up your heart and just let it begin

Det är HELG! Det är helt jävla underbart skulle jag vilja säga. Känns som en jackpot faktiskt! Igår kunde jag dessutom sluta klockan 13.30 och åka och hämta barnen tidigt och få ut mer av fredagen. Åkte till Maxi och köpte gottis och sen kunde helgmyset börja. Orkade bara vara vaken till 22.00 men så är det. Idag har jag dammsugit och skurat huset, tagit hand om lite tvätt, bakat och haft Tony på besök. Kimpa har jobbat extra nu är han och kör go-cart sen ska han ut och äta. Den mannen alltså. Ibland vill jag klämma sönder honom. Han är så fin och totalt okomplicerad. Efter 19 år tillsammans så får han fortfarande mitt hjärta att slå extra hårt.
 
Det finns så mycket vackert i livet. Det är 19 grader ute och om man tror på väderappen så ska det fortsätta så i en vecka till. Man kan sitta ute och läsa en bra bok och barnen finns här hemma glada och nöjda och bjuder på kramar så där spontant. Om 99 dagar åker vi söderut igen det är också nåt att glädjas åt.
 
Nu ska jag gå och steka våfflor till mina små kräk <3
 
Barnen har världens bästa farmor som köpt dem en varsin Frogbike. De är bra för att de är anpassade just efter barn och byggda efter dem och deras längd och inte ålder. Sen är de mycket lätta och har smala däck för det är tydligen lättare för barnen att manöverera såna cyklar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0