Covid-19 🩠

Det enda som existerar, cirkulerar, figurerar just nu Ă€r ju Corona. I skrivande lĂ€ge har runt 5000 konstaterats smittade i Sverige och runt 290 har dött. Företagare gĂ„r pĂ„ knĂ€na och livet Ă€r verkligen pĂ„ paus och stand-by. Önskar att vi kunde spola fram tiden en aning sĂ„ det vĂ€rsta var över. Men dem tror att det kan hĂ„lla pĂ„ frĂ„n och till i mer Ă€n ett Ă„r. Allt vi kan göra Ă€r att sitta i bĂ„ten, tvĂ€tta hĂ€nderna och hĂ„lla avstĂ„nd. Samt stanna hemma om
Vi Ă€r minsta dĂ„liga. Just nu sitter jag sjĂ€lv i karantĂ€n. Mina luftrör piper och jag har en envis hosta. Ibland Ă€r jag svag i kroppen speciellt vid anstrĂ€ngning. I ett normalt lĂ€ge hade jag orkat gĂ„ till jobbet. Men nu fĂ„r jag inte. Jag kommer inte att jobba pĂ„ resten av veckan. Vi Ă€r tre borta i vĂ„rat arbetslag och mina kollegor sliter hĂ„rt och jag kan inget göra för att hjĂ€lpa dem. Jag kan bara sitta hĂ€r och inte göra ett skit. 

Jag Ă€r inte bra pĂ„ att sitta stilla i bĂ„ten. Jag Ă€r heller inte bra pĂ„ social distansering. Men jag fĂ„r trĂ€na! SĂ„ in i helvete ocksĂ„. Kalendern Ă€r tom. Min mamma har fyllt 70, min svĂ€rmor 65. Vi har inte ens firat dem. Kan inte heller trĂ€ffa min bror och mina Ă€lskade brordöttrar. Livet Ă€r pĂ„ paus och jag vill inget hellre Ă€n att trycka pĂ„ play! 

SnĂ€lla lĂ„t den hĂ€r madrömmen ta slut! 

Fördelar med att vara hemma: 

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0