Lycklig

Jag älskar min Kim Visst har vi våra tjafs och allt sånt, men jag älskar honom otroligt mycket och han är min vackra man. Vi ska få ett bra liv ihop hoppas jag. Längtar efter barn nummer 2 så jag tror att jag går sönder snart. Men än är det inte dags inte alls, men nån gång blir det så. Men har en del att fixa innan det kan ske överhuvudtaget men det ska ske det lovar jag. En söt liten lillebror till Felix, åh va underbart det vore. En lillasyster också så klart men tror helt klart att nummer 2 blir en pojke, är lika säker som jag var att Felix skulle bli en pojke. Nu känner jag 4 tjejer som ska ha barn, åh va roligt för dom, jag är så avundsjuk. Men nån gång blir det väl min tur oxå.

Denna helg blir väldigt lugn, ska bara vara hemma med mina pojkar och ha det bra och fixa och dola. På måndag börjar Felix på dagis igen, han har haft semester i 6 veckor nu och är så glad att han ska få träffa kompisarna igen. Jag älskar dagis säger han här hemma raringen. Så det blir bra för honom.

Blev ju inget Göteborg denna helg, men har 3 Gbgresor inplanerade i höst (september). Liseberg med några vänner, en helg med Linda och sen en helg med Felix hos faster. Jag och Linda åker ner en helg för att ha det bra, underbart säger jag bara. Får se om jag har tid bara sen när skolan och jobbet börjar igen, lär ju bli fullt upp igen. Men jag måste säga att det är så jag vill ha det. Denna sommaren har varit seg, inge roligt att bara sitta hemma. Vet att många skulle älska den situationen men inte jag. Eller visst har det varit härligt men nu vill jag ut bland folk igen. Fullt ös säger jag bara. Skola, jobb, familj och vänner får mer än gärna ta upp all min tid. Då kan man börja att njuta av helger och ledighet när man inte är så bortskämd med det som jag är nu.

Sitter och lyssnar på Robbie Williams och njuter och tänker tillbaka på konserten. Åh va underbart det var, helt fantastiskt. Lyssnar just nu på "Make me pure" skitbra låt. Men måste säga att "Ghosts" på nya skivan är sjukt bra med.

Fortsätter att kämpa med min (över)vikt, det går ganska bra faktisk. Har varit ute och gått ett par km varje dag nu med Felix, det är skönt och hjälper till på vägen. Sen är det diet som gäller här hemma. Får väl se hur detta går, har gått ner 9 kg nu allt som allt. Det känns bra men hade jag inte latat mig hade det varit mer nu, men jag ger inte upp. De första 10 kg är ju lättast att förlora sen blir det bara svårare och svårare. Så motionen är väl det bästa att satsa på nu. Det är tråkigt men det ska gå. Detta är inte jag, så här mycket ska jag inte väga, hell no. Jag vägde inte ens 50 när jag träffade Kim, kan ni förstå? Vart gick det fel? Eller ja det vet jag ju själv. Jag gick upp 17 kg när jag var mammaledig. Så innan jag började banta så vägde jag lika mycket som jag vägde när jag var gravid i nionde månaden, det ni, helt sjukt. Har beställt en massa kläder som jag tror är lite för små för mig men det ska bli en morot för mig. Vill kunna ha dom och tänker se till att jag kan det. Sen har jag en annan rejäl morot som en del av er redan vet:)

Nu ska jag nog avsluta här och plocka lite disk sen ut till pojkarna som klipper gräset.

If you die before I leave what on earth becomes of me?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0