December i en pandemi

Tiden flyger och tiden går. En jäkla tur är väl det för aldrig förut har man väl längtat framåt så som man gör nu. Decembermörker i en pandemi, roligare kan man ju ha det om man säger så. Det passade lägligt att jag började plugga i höst. Sitter ändå hemma hela tiden. Men tiden räcker inte riktigt till. Jag hinner inte med matten fullt ut. Satte omtentan och är ju godkänd på den. Fick ig på en litteraturuppgift så den behöver jag göra om. Har tenta om en vecka som jag inte ens börjat räkna på. Så räknar med omtenta på den med. Det löser sig, det mesta gör ju det förr eller senare. Jag orkar inte plugga hur mkt helst på kvällarna utan jag unnar mig en del serier bortemellan. Måste för att kunna få lite återhämtning. 

Här hemma går renoveringen framåt. Har köpt spis och ugn samt massa golv. Kim sätter gipsväggar i bygget. Men just nu är han inte helt pigg han heller. 

Har varit iväg till läkaren med Lukas då han drabbas av svimningar och matthet till och från. Ska kanske få en utredning, vi misstänker blodtrycket. 

Luna skadade svansen och fick tratt ett par veckor. Sen amputerades ungefär 6 cm på svansen. Så nu är hon okej igen men hon var rätt deppig under en lång tid. 

Det lackar mot jul och det blir skönt med lite ledighet. Även om det är tråkigt att vi får fira jul själva. Första gången någonsin. Men är det pandemi så är det. Ska bli skönt att få hänga med familjen och hemma lite iaf. 

Alice har fyllt 13 så vi har firat henne med pompa och ståt, älskade unge ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




RSS 2.0