Barnakuten

Dagen slutade med att jag ringde hem Kim och även mamma som barnvakt. Sen åkte vi till barnakuten med Alice. När vi kom dit så blev dem irriterade på oss eftersom de inte visste att vi skulle komma. Men hon på vc hade sagt att det inte fanns någon tid och hon ville att vi skulle åka in med henne. Jag trodde inte på nåt bakteriellt utan var mest orolig över att hon var så slapp och vägrade dricka. De tog massa prover och hon slickade på en piggelin och drack två klunkar från en festis. Efteråt åkte vi till Toys r´us så hon fick välja en leksak för att hon varit så duktig hos läkaren. Sen ville hon ha mat så vi åkte till Ikea, hon åt en sked mos och drack en klunk från min läsk. Vi shoppade ramar, ett avgassystem och ny termometer och lite på kvantum. Sen hem med henne. Trugade i henne en halv mugg med vatten. Vi måste ju som sagt få i henne vätska. Förut så hade hon 40 graders feber trots supp. Jag hoppas och tror att hon mår lite bättre imorgon.

Själv mår jag inte så bra jag heller. Har fått det Alice har. Har ont i kroppen, är trött och hostar och det värker i luftrören och bröstet. Men det går bra, men känner mig inte helt pepp på att börja jobba på torsdag. Men det ska nog gå bra det med.

Nu ska jag stupa i säng, blir nog Greys och kanske även lite BB.

In sickness (and in health)

Allt är som vanligt här på Bläckhornet. Alice är fortfarande supersjuk. 40 graders feber och ligger bara hela dagarna. Igår var hon uppe en kortis och fick i sig lite korv. Får knappt i henne vatten, får truga som bara den. Läpparna börjar bli torra så risken för uttorkninng känns överhängande. Hon vill inte ha saft eller välling heller, ingenting alls och hon orkar inget. Det är femte dagen hon är sängliggande nu. Tror aldrig hon varit så här skruttig förut. Men den här bacillen verkar funka så att man blir liggandes en vecka.

Så det är småsegt här hemma. Kan inte hitta på nåt med Felix tyvärr. Men på torsdag får han åka ner till farmor ett par dagar. Blir kul för honom, hon kan ägna all sin tid åt honom. Blir lyxigt och välbehövligt tror jag. Blir nåt av barnen sjuka så slutar saker att fungera. Tråkigt för de friska, eller ja Felix i det här fallet. Lukas är helnöjd som tur är. Igår tog Kim med Felix på karate på kvällen och det var han så nöjd med så. Man fick prova på och han verkade tycka att det var roligt. Får väl se om han börjar med det eller inte.

Nu ska jag baka chokladbollar. Det ville Alice ha och jag gör allt för att få i henne nåt. Får i henne lite vatten med sugrör och är där och trugar ofta. Hon dricker endast för att hon är rädd att hon ska få åka till doktorn annars. Jag har inte hotat med det men hon verkar förstå att det är så.

Sunday it is

Dagen: Rens och plock på en köksbänk. Promenad till affären med äldsta sonen. Hem och lagade mat, sen bull och muffinsbak. Bjöd hem mamma på fika.
Myst med katten.


Hade en liten tvååring som satt i sin pappas knä och försäkrade sig om att det inte fanns några spöken.

-Spöken finns inte, finns inga spöken, bara mörkt. Mammas älskling!

Nu avrundar jag en halvseg dag med BB live!

Barnen är fortfarande sjuka med förresten. Lukas hade ingen feber på eftermiddagen men Alice låg på 39,5 och bad om en medicin i rumpan. Så inte mådde hon bra inte.

Hemma med sjuka kids

Här hemma är det sjukstuga igen. I vilken gång i ordningen vet jag knappt. De ringde från förskolan igår eftersom Alice mådde dåligt. Hon hade gått och lagt sig vid elva och sovit middag. Kim åkte och hämtade hem dem. Jag jobbade klart och åkte sen hem. Alice mår inte alls bra. Imorse när hon vaknade hade hon 39,7 i feber och satt bara och skakade. Hon hostar och det gör ont i hennes bröst. Så nu är hon parkerad och nerbäddad i min säng framför film efter film. Lukas kändes också varm i morse när han kom upp. Jajamensan han hade feber han med. Dock bara 38,3. Han fick vara feberfri i sex dagar åtminstonde. Men jag tror och hoppas att det bara är tillfälligt med honom.

Idag är planerna alltså bara att vara hemma. Skickade iväg Kimpa till Örebro på shopping med far hans. Innan dess ska de besiktiga ett hus. Tanken var att vi skulle åka och shoppa tillsammans men jag lämnar henne inte med barnvakt när hon mår så kasst. Men det fanns liksom ingen anledning att Kim skulle sitta här och skrota han med. Men han hade dåligt samvete, fråga mig inte varför. Man måste göra saker för sig själv trots att man har barn. Men han är en bra karl min man och jag blir ständigt påmind om varför jag valde honom som far till mina barn. Han är helt fantastisk!

Har valt att ta ledig må-ons nästa vecka. Ska vara hemma med barnen så Felix får lite sportlov. Nu blir det väl att vabba ser det ut som. Har massa kompisar som jag ska träffa också. Bara hoppas att barnen är friska nog tills dess.

Ikväll blir det Melodifestivalen. Hoppas och tror på Danny, tror allt annat är skit. Det har det varit hittils och vem vill höra om Lotta och Christers gamla romans liksom?

Måste ju skriva nåt om prinsessan som fötts med. Tycker att det är väldigt roligt för Victoria och Daniel. Men att de valde att döpa henne till Estelle det var inte så lyckat enligt mig. Jag tycker att det är ett slampnamn, har alltid gjort. Men det blir väl bra och det är ju kul att de vågar sticka ut lite. Men Estelle, Silvia, Eva, Mary finns det ju ingen som helst harmoni i alls. Men men det är ju deras bekymmer.

Förlåt om detta inlägget låter gnälligt eller negativt. Tro det eller ej men jag är på ett stålande humör faktiskt! :)

Små barn små problem.......

För ett par år sen kunde jag bli smått irriterad på folk som sa små barn små problem, stora barn stora problem. Nu när jag har ett stort barn så är jag beredd att hålla med. Mina små barn är nöjda med det mesta. Lukas han går runt och pusslar, plockar, leker och underhåller sig och Alice kan vara hemma flera dagar och tycker livet är en fest när hon sitter i plurret och leker med sina ponyhästar. Har märkt på Felix att han går igenom en jobbig period nu. Jag märkte det direkt. Han är inte lika glad och han blir lättare arg. Förra veckan ringde hans lärare hem och berättade om en situation som hade varit i skolan. Det är första gången de ringer sen han började förskoleklass. Idag kröp vi ner under täcket han och jag och så låg vi och pratade en lång stund. Det var väldigt mysigt men jag fick hålla tillbaka tårarna. Jag är så blödig när det kommer till mina barn. Det är inte lätt att växa upp och speciellt inte på en skola med 22 ungar. Men vi hade en bra konversation och jag kommer att fortsätta att prata mycket med honom. Älskade unge! Och i måndags kom Lukas hem från dagis med ett skadat öra. Han hade ramlat och slagit i och både tröjan och overallen var blodiga. Sånt får hjärtat att värka!

Trodde att jag skulle vara ledig i måndags men icke sa nicke, blev utringd på jobb på direkten och jobbar på samma ställe till torsdag. Förhoppningsvis får jag vara på förra stället nu på fredag. Sen fick jag ett sms med en jobbförfrågning imorse. Två månader på en förskola i stan. Tackade ja på direkten. Tror att det är på 75% men jag glömde att fråga. Skönt när det rullar på med jobb. Men helst vill jag vara på förra stället. Jag finner min plats på alla ställen, men ibland kan det vara psykologiskt påfrestande att byta arbetsmiljö så ofta som jag gör.

Efter jobbet idag åkte jag ner på stan och tog en fika med Elena. Sen hjälpte hon mig att hitta barnkläder. Skulle bara ha lite underkläder till barnen. Hon letade åt mig bland reavarorna, jag kollade på allt annat. Kom därifrån med 3 trosor, fyra kallsonger, sex par strumpor, två mössor, en baddräkt och en mascara till det förmånliga priset av 700 kr. Jag kände mig rätt nöjd men efteråt frågade hon mig om det kändes okej att komma ifårn affären med en pyttepåse som kostat mig så mycket pengar. Men vadå mascaran var nedsatt med femtio kronor, alltid nåt! Jag är oekonomisk som få, men kläder kostar faktiskt en del.

Nu ska jag se på Big brother i sängen, ett jäkla ovett eftersom det slutar så sent! :)


Könsroller? 1800-talet!?

Satt just och läste Katrins blogg och ser hur hon skrivit ut en elak eller två elaka kommentarer som hon fått av Bingo. Jag blir ledsen när jag läser dem. Han skriver att det var hon som ville ha barn. Sen ska han köra Ringo till dagis och hittar inte hans vantar. Sen skriver han att alla barn på dagis har vantar utom Ringo för hans mamma har slarvat bort dem. Kommentarerna gör mig väldigt illa berörd. Just för att jag tror att det i många fall är så här. Han menar inte till hundra procent det här tror jag och det är ett osmart drag av honom. Men hon kan nog gnälla och klaga en hel del hon med i sin tur.

Det tråkiga i detta är att jag lider så av när folk kastar paj på varandra. Jag tror inte att det är ovanligt heller tyvärr. Man tävlar. Vem är tröttast? Vem har ondast? Vems fel är det att det och det är borta. Man läxar upp varandra och bråkar. Jag kan erkänna att jag gärna lägger mig i hur Kim sköter saker och ting runt barnen. Ofta är det för att jag gör det på mitt sätt och oftare än han kanske. Det är fel av mig som kvinna, det skriver jag under på direkt. Man måste respektera varandra som föräldrar. Man ska inte tvivla på den som man skaffat barn med. Men det är tufft att vara förälder. Man får hela tiden sätta sig själv i andra rummet och det tär.

Men jag tror att det är vanligt att vi kvinnor tar hand om barn och hem mer än vad männen gör och det här skapar en klyfta mellan oss. Sen tror jag som sagt även att vi lägger oss i och klankar på när männen gör det. Jag tror att många män kommer undan med uppgifter som plock, disk och tvätt för att vi kvinnor gör det. Vi gör det bittra och arga och de hjälper oss inte för att de inte anser att det behövs. Kanske för att vi inte så ofta ber dem om det?

Tror att alla skulle må bättre av att sitta ner med sina män och berätta för dem hur vi känner. Vad vi förväntar oss av dem, och tvärtom också givetvis. Vi gör många fel vi med. Man måste vara lyhörd för sin partner. Man måste respektera varandra och låta varandra få egentid utan dåligt samvete. Annars kan man lika gärna skita i det.

Det här gäller inte bara i ett förhållande. Sista tiden har jag träffat en person som jag inte tycker om. En som får mig att må dåligt. En som påpekar alla småsaker som man gör fel, stressar, skäller och beter sig allmänt vidrigt! Och på det en pedagog som får mig att gapa. Jag blir inte irriterad eller arg för det hon sa för jag vet varför hon sa det. Hon sa det för att i hennes värld är vi nära varandra och hon sa det mer som nåt man säger om nån till en kompis eller skitsamma. Så här var det. Jag kommer och hämtar Alice och hennes jeans hänger lite, eller de har kanat ner så att hon visar början av sin ända. Ett a-crack med andra ord och de ramlar ner när hon leker och kryper. Hon påpekar detta för mig. Att en kille på förskolan varit väldigt intresserad av detta. Jag ser att knytbandet på byxorna är borta och påpekar att jag kan knäppa in resåren en del så att de sitter uppe bättre. Innan det har pedagogen sagt att byxorna inte passar hennes kropp. Hon har inte kroppen för byxorna. Då säger jag att de är jättefina och att hon är fin i dem. Nu undrar både jag och Kim hur hon menar vadå inte kroppen för dem? Är hon för fet? För smal? Svårt med Alice för hon har dragit iväg och smalnat av väldigt men har fortfarande lite mjuk mage. Hon är helt lagom enligt mig. Och byxorna passar perfekt bara man drar in resåren lite.

Är trött på dåliga pedagoger rent allmänt! Folk som är hård mot barnen men sen fjäskar järnet när föräldrarna hämtar dem. Det finns gott om idioter kan man säga. Både pedagoger och karlar. Skulle kunna tänka mig att dumpa en del av dem direkt i älven.

Tack för mig! /Bitterfittan

Söndagkväll

Ställde klockan imorse och gick upp och ringde efter tid på jouren. Fick en tid halv tio och vi åkte dit. Lukas grät som en tok inne hos läkaren. Han lyssnade på hjärta och lungor och kollade i hals och öra. Halsen var röd så han har säkert haft ont precis som vi trott. Men det här med blåa fingrar var det ingen fara med. När små barn får feber så där plötsligt så stiger allt blod till hjärnan och då kan fingrar, naglar och fötter bli blåa. Men det såg lite otäckt ut! Men idag har han varit feberfri hela dagen, första gången på sex dagar. Så nu är han på väg tillbaka. Han äter fortfarande inte men han dricker iaf som han ska.

När vi kom hem från läkaren var jag så trött så jag lade mig på soffan och slumrade från och till i två timmar. Mamma var gullig och kom och tog med en uttråkad Felix till badhuset. Nästa gång åker vi också med så Alice får bada hon med. Hon har varit fantastisk hela veckan. Hon har varit hemma sen i tisdags med Kim och Lukas och hon har inte gnällt eller varit missnöjd en sekund. Hon roar sig och leker fint hela dagarna.

På eftermiddagen kom två kompisar till Felix hit och lekte. En av dem hade med sig ett fint kort och present till Lukas. Hur sött som helst! Sånt blir jag varm i hjärtat av. Vi fikade och barnen lekte ett par timmar. Sen låg vi i soffan och glodde på tv. Ett mysig och soft dag med andra ord!

Ikväll är det premiär för Big brother. Jag vet att jag borde vara så gammal så jag gett upp det. Men nej jag gillar det fortfarande. Förra året såg jag premiären i ett kallt garage, i år i en varm soffan med en liten bunke popcorn. Men första avsnittet brukar vara rätt segt. Är roligare att se sen när de kommit in och spelet kommer igång.


Ju mera dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma

Har just sett på melodifestivalen. Var inget att hurra för den här gången heller men bättre än sist. Tyckte Mattias var duktig, Molly söt och Johnson lät som Suede, det gjorde han faktiskt. Ranelid orkar jag inte ens kommentera, Ulf Ekman sogorhichtika haja liksom!

Idag har vi haft kalas för Lukas. Kim ställde egentligen in det igår men vi ångrade oss och idag om Kims familj och mamma hit. Vi fikade och åt tårta och umgicks i största enkelhet. Lukas fick en massa fina kläder bla en snygg jacka med tillhörande överdragsbyxor till. Hade önskat kläder då han växer mycket och har alldeles för mycker leksaker för att få plats med fler.

Strax innan gästerna åkte hem så blev han febrig igen. Innan dess hade han varit pigg och faktiskt ätit både lunch och lite tårta. Han darrade på läppen och händerna var blåa. Kim sa att de var det igår med. Så han fick supp och sova. Vaknade sen varm och ledsen. Och gick och lade sig två timmar senare för kvällen sen. Ringde 1177 som ville att vi skulle ta in honom till jourläkare för att se så att han syresätter sig normalt. Jag upplever inte att han har svårt att andas men det är ändå läskigt när fingrarna var alldeles kalla och blå. Nu har han varit sjuk i fem dagar och jag lider med honom. Kim har fan vabbat sen mitten av januari känns det som då vi hade magsjukan i tre veckor och nu detta. Sen är det inte smidigt att ringa 1177 heller när vi bor där vi bor. Vi kommer till Västa götaland och sen får de koppla över mig till värmland så får jag vänta igen. Innan dess hade jag ringt två ggr och hon ringt upp mig men då kunde man inte koppla över. Så jag väntade en timme på att höra att morgondagens jourtider släpps i morgon runt sju. Så jag ska ringa imorgonbitti igen. Men skitsamma, allt för mitt lilla hjärta. Vill inget hellre än att han ska få bli frisk. Igår grät han massvis och orkade inte ens hålla muggen så inte är han pigg inte.

Igår var jag inte hemma. Gick och åt middag efter jobbet eftersom matlådan jag gjorde iordning visade sig innehålla mögligt ris (hade en färsk låda med ris men tog fel). Sen hade jag jordens skallebank men pallrade mig iväg på fest med arbetskamraterna. Den var trevligt, sen vidare till bowlingen där jag även mötte upp Linda och Maria. Bandet som spelade var väldigt duktiga men det var lite för högt och inte alls min musiksmak. Sen var det ganska trångt och mycket äldre så jag blev inte speciellt långvarig. Åkte hem och sov och var väl hemma runt halv ett. Man kände att det var fredagkväll om man säger så.

Nu ska jag se på Greys sen blir det sängen! Puss!

Lukas 2 år!

Idag fyller våran lilla korv två år! Finaste lilla vännen. Mammas och pappas lilla stolthet. Han är fortfarande ett helt fantastiskt barn. Han gnäller inte, han trotsar inte han är så lätt och så go. Han städar sitt rum, plockar upp varenda grej och lägger i lådorna. Han vaknar med ett leende på läpparna. Men just nu är han sjuk stackarn! Han blev det natten till tisdag. Han gnällde och vaknade och tillslut var jag så less så jag tog med honom till våran säng. Då hade han och Alice och katterna stört mig flera ggr. Han somnade om och jag kände på mig att han blivit sjuk. Sen åkte jag och öppnade och mycket riktigt en stund senare ringde Kimpa och sa att Lukas hade hög feber och satt och skakade.
Men idag när jag kom hem från jobbet så åt vi mat och tårta och Lukas fick paket. Han knuffade bort tårtan och tog ett pyttebett på en kaka så nog är han sjuk alltid. Men han gillade paketen, det gjorde Alice med och försökte konfiskera ett och lägga i sitt rum när han somnat. Jag förklarade mitt och ditt för henne och hon grät och sa att hon inte vill bli nån tjuv, hon ville bara vara en älskling. I början av dagen var hon inte helt nöjd med att det var lillebrors födelsedag och när jag kom hem så sa hon att hon hade varit lite avundsjuk på honom.

Och nu är han två år våran lille kille, helt sjukt egentligen. Han börjar bli stor. Du gör oss så väldigt lyckliga ♥


Sjuk lillesnutt
Felix klasskompisar tyckte synd om Lukas som var sjuk på sin födelsedag så de gjorde och skrev fina kort till honom. Han fick flera stycken. Underbart sött måste jag säga, helt jävla underbart!

Helg i Götlabörg

Åkte till Göteborg i helgen. Första sträckan var jobbig eftersom Kim var så trött så han nästan fann den omöjligt att köra. Men efter matpaus i Mariestad så gick det galant sen och han piggnade till. Kom fram strax innan åtta och checkade in i våran stuga. Sen lade vi oss rätt tidigt. Dagen efter tog vi frukost och åkte till bror med familj. Emeli var lite sjuk så något äventyrsbad blev det inte. Men vi tog oss däremot till lek och buslandet. Har nu sett tre och måste säga att jag föredrar Örebro mest. Men det var mysigt och barnen var lyckliga. Såg en kille som stod och fibblade med sin mobil och han hade sin dotter i bollhavet framför sig. Hon pratade med honom och han svarade och sen fortsatte han med telefonen och hon avvek. Han såg detta men då var hon borta. Han frågade runt bland oss och sen gick han iväg och letade. En kvart senare kom han tillbaka och då hade han fortfarande inte hittat henne. Men sen såg jag dem inte mer så jag tror att det gick bra. Men man kan inte ta uppmärksamheten ifrån dem för det är gjort på en sekund. Speciellt när de är små och inte meddelar sig.

På kvällen åkte vi till stugan och åt plättar och sen såg jag och Felix på mello. Han lade sig tidigt och jag somnade på soffan. Så jag såg inte riktigt allt men det jag såg var fruktansvärt dåligt måste jag säga. Nu hoppas jag på Johnson och Danny! I går städade vi stugan åkte hem till bror och gick och åt lunch innan vi begav oss hemåt. Har haft supermysigt med familjen och lyckliga barn. Det var härligt att träffa Emeli igen. Hon pratar och växer massvis. Hon är trespråkig lillan ♥

Idag har jag jobbat. Jag ska bara jobba denna vecka sen är detta vikariatet slut för min del. Har varit där ett par månader nu men måste sluta eftersom det kommit en förflyttning. Inget konstigt med det, men väldigt tråkigt förstås. Fick besked om detta i fredags innan jag skulle gå hem. Men rektorn var snäll och lät mig vara kvar hela veckan så nu går vi dubbelt.

Sen är jag lite besviken på människor i min närhet och det gör ont, ondare än man tror. Men sånt är livet. Och jag lär mig nåt av det. Man ska aldrig ta någon eller något för givet. Jag ska aldrig bli en sån som bara klagar och sprider en massa negativ energi. Det tjänar man inget alls på. Kräks på det är vad jag gör. Le åt saker mer än du surar så kanske din tillvaro blir lättare! (och ingen av mina fina vänner som läser här behöver känna sig träffad) :)
Emeli hade många fina skor till Lukas stora förtjusning


Om två månader kommer kusin nummer två!
Frukost framför tv:n


Promenad i KålltorpNu blir det Greys och sen sängen. Klockan ringer fem imorgon.

Tisdagsmys

Nu är det kväll och det är jag så glad för. Jag älskar att komma hem utpumpad och bara få slappa framför datorn med music i lurarna eller slappa i soffan eller sängen. Är alltid extra trött en öppningsdag. Efter jobbet knallade jag iväg och hämtade mitt bord. Sen förbi Maxi en snabbis. Sen dök svågern upp och jag lagade mat som vi åt. Sen hade vi mys en sväng och lade de minsta sen blev det semelfika. Årets första faktiskt.

Nu är Kimpa och Rickard iväg på bio och jag sitter här i tystnaden och njuter. Tror det blir Greys i sängen om ett tag. Tror inte att något på tellyn lockar ikväll.

Nu ska jag inte ödlsa mer tid här men tänkte lägga in en bild på mitt bord. Ville helst ha ett från Ilva, men det får liksom inte plats i vårat lilla rum.

Ska dit en matta med, men mattdjungeln är fanken inte lätt att ta sig igenom. Så mycket fint men så lite tid. Kram på er!

Jag får lovord och mordhot

Nu är veckan igång igen. Jobbade till 19.30 idag och imorgon öppnar jag. Detta innebär lite krasst att jag inte får träffa mina barn på 1,5 dygn. Träffade dem nån timma imorse och sen imorgon runt halv fem får jag hålla om dem igen. Men jag älskar att jobba det gör jag!

Helgen har varit bra den med! I lördags åkte jag in till stan med Felix så han äntligen fick klippa sig. Sen tog vi en fika på ejes innan vi åkte hem. Då kom en kompis till Alice ett par timmar. Sen blev det givetvis mello på kvällen. Tyckte att rätt låtar gick vidare. Det här vågar jag nästan inte ens säga, men jag tyckte att Flinck såg rätt snygg ut stundvis. Har jag väl aldrig tyckt förut haha.

Igår åkte vi hem till Rickard för första gången på väldigt länge. Alldeles för länge....Sen hem till svärmor och åt mat. Hon är så fantastiskt duktig på att laga mat. Hon får fram alla smaker ur saker och ting. Hon bjöd på bla på en underbar dressing med piripiri. Fantastiskt gott! Sen åkte vi förbi Jenny och Dennis innan vi kom hem. Alla tre barnen somnade på vägen hem men somnade ändå runt halv åtta på kvällen.

I lördags när jag gick på stan så såg jag ett snyggt bord i ett skyltfönster. Ett sånt här jag-måste-ha-bord! Givetvis var affären stängd just den dagen. Men idag gick en snäll kollega förbi och lade undan det till mig. Så imorgon ska jag hämta det! :) Och på fredag styr bilen mot Göteborg så håller sig bara alla baciller undan så blir detta en mycket bra vecka!


Back on track

Idag var jag tillbaka på jobbet efter två dagars frånvaro. Vad lätt man anpassar sig. Var sjukt trött när jag kom hem ändå har jag bara varit hemma och såsat i två dagar. Men det märks direkt! Fick dock sovmorgon imorse, eller ja lång morgon hemma. Kim var hemma med barnen idag med. Alice är smittfri sen ett tag men har inte ätit en bit sen i söndags. Allt har varit äckligt och hon har inte alls haft nån aptit. Så hon fick vara hemma en dag extra. När jag kom hem idag åt hon som en gris och hon ropade att det var så gott. Samma sak hade hon gjort vid lunchen. Så nu är hon på banan igen lillan. Alla mår bra och nu hoppas jag att det får fortsätta så.

Har haft två mysiga dagar hemma och bara njutit av familjen. Barnen har lekt så bra och det har varit skitmysigt rent ut sagt. De är så roliga och det är verkligen härligt att ha dem nära. Men imorgon är det dags för förskolan igen. Sen tar vi helgen, kort och bra vecka.

Blev på extra bra humör när jag kom hem till middag på bordet och plockad disk, vardagslyx! Nu blir det soffan resten av kvällen. Lukas väckte mig fyra imorse och sen dess har det varit fullt ös.


Alice hår börjar bli långt


Lillgrisen ville inte vakna


Sammarbetade och bar in ved, åtta påsar totalt. Har ved så att vi klarar oss i vinter om man säger så.
RSS 2.0