Snart sommar

Mycket som hänt sen sist men framförallt mycket som händer just nu. På lördag ska Alice konfirmera sig, nästa vecka har Felix bal, sen fyller han 19 sen stundent. Jag närmar mig slutet på skolan och får följa med min klass till ettan nästa höst, otroligt roligt! Efter att ha haft sex förskoleklasser på rad så känns det här som en rolig utmaning. 

Sen sist har jag umgåtts som vanligt, varit på spa och firat Tina, varit på Ullared med Linda, hostat mitt öga till blödning. Jag jar klarat mattetentan och jag nu enbart lite av min uppsats kvar. Ser ljuset i tunneln! 

Jag har mått illa varje dag sen förra veckan, men nu sista dagarna har det varit lite bättre. Den årliga korta utmattningen. Jag har ändå kört 200% i två år det känns väl tillslut antar jag. Samtidigt älskar jag att leva livet in the fast lane. 

Felix byggde en gitarr som gymnasiearbete och jag beställde visst en resa till Mallis över midsommar. 

Har sagt det 100 ggr men säger det igen. Jag är så sjukt tacksam för att fina människor jag har i mitt liv. Min familj, mina kollegor och alla vänner. Ni är så jävla fina och jag skulle aldrig vilja göra den här resan utan er! ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



RSS 2.0