Busy

Sitter hemma och har precis betalat räkningarna. Fick en himla fin lön den här månaden, tack vare att jag jobbar över en del eller snarare jobbat extra. Cash is king som Jesper på jobbet säger!
 
Har hänt en del sen sist. Lunchat med en fin vän som öppnat sig för mig för första gången på länge! Gått på Uno Svenningsson på Mastis med några fina vänner. Började kvällen med filébuffé, massa rasberry Blossom och sen satt vi längst fram och såg väldigt bra.
 
Lämnat tillbaka stolarna till matgruppen och köpt billigare svarta på jysk istället. Här ätit en del frukostar där ute och det är härligt. Bjudit Tina på grillat och vi gjorde det till en helkväll med Let´s dance och Ack Värmland. Jobbat extra en lördag.
 
Haft fixarkväll, gradering i karaten (Felix) samt klasskampen allt på samma kväll (may it is). Bakat till Felix klasskväll och öppet hus där vi fick se deras filmer de gjort samt gå tipspromenad och handla fika. Jag gav dem ett par hundra i dricks (det går ju till en bra sak). Det var en trevlig kväll och det är kul när de arbetar tillsammans, det stärker gemenskapen i klassen.
 
Har även bokat en resa till Mallis med tre av mina närmaste vänner och nu verkar det som att en till tjej tillkommer. Ett nytt tillskott i gruppen, riktigt skoj! Vad gjorde jag utan mina tjejer? Vi åker i september och hotellet ser fantastiskt ut! Det ligger vid en badvik och på schemat står, äta gott, dricka sangria, sola, bada och tanka energi. Jag är medveten om att det är sjukt lyxigt för en trebarnsmamma att unna sig en sån här sak men det gör mig till en bättre människa och jag älskart!
 
Har varit på mongolisk buffé och tackat av Daniel på jobbet. Varit på sista kontrollen på bvc med Lukas han fick spruta och var galet tapper bara satt där själv och var cool.
 
Varit på 50-årsfest, min svärfars fru som fyllde år. Festen var riktigt trevlig och det var hon och hennes tvillingbror som firades. Vi hade med oss barnen så vi kunde inte stanna så länge sen var vi nyfikna på Eurovision. Streamade Måns bidrag i bilen på vägen hem innan mottagningen dog, funkade inte innan heller bara när han sjöng. Sen satt jag och tittade hemma och det var sjukt spännande men jag trodde hela tiden att han skulle hamla top tre men en seger var ju fantastiskt. Synd om Ryssland att de buades ut så men med den politiken så blir det lätt så även fast tävlingen i sig ska vara opolitisk så blir det ju sällan så.
 
Har börjat se American horror story igen och jag vet inte direkt vad jag tycker än. Ska ge det ett par avsnitt till. Igår var det förskoleklassmöte på Södermalm inför hösten och den nya förskoleklassen som vi får. Det var kul!
 
Idag är jag hemma än så länge och Alice hade ett utbrott imorse så hon kunde inte gå till skolan. Kände mig som en dålig mamma så jag ringde till skolan och grinade. Men ibland blir det jobbigt, men mest för henne såklart. Hon har varit lite argare ett tag nu och jag vet inte riktigt vad det grundar sig på. Älskade unge! Får se om mamma kan ta henne eller om jag helt enkelt får vara hemma från jobbet idag.
 
Idag ska jag ha utvecklingssamtal för Lukas och sen är det klasskamp och idag spelar Alice klass mot klassen som jag jobbar i.
 
Och på fredag fyller våran Felix 12 år! Stort!
 
 

May

Det märks att det är maj. Inte pga det vackra vårvädret utan snarare för att det är fullt upp mer eller mindre hela tiden. Det är fixarkvällar, skolmöten, umgänge och klasskampen. Men så gärna så! Sen sist har vi hunnit hälsa på mamma i Bäckis och käkat mat. Varit på personalfest med musikquiz, det var en trevlig kväll!
 
Har även haft en tjejgäng här hemma och vi satt ute på altanen till mitt i natten. Infravärmen höll det rätt okej och det bli ju bara bättre och bättre. De yngsta barnen åkte till mormor (som just blivit pensionär) och sov över! Innan festen drog jag med barnen ner på Cupcakekalaset med Charlie och Linda.
 
I söndags kom Jenny, Dennis och Axel hit och vi åkte till Ikea och Byggmax och hjälpte oss bära gipsskivor. Har även hunnit beställa utemöbler. En loungegrupp och en matgrupp. Blir trångt men mitt mål att få plats med mycket folk= accomplished!
 
Igår drog klasskampen igång och de spelade två matcher och imorgon är det en till. Det är Alice som är med i år. Hennes fotbollsintresse är väl inte det största men hon tycker att det är kul och det är huvudsaken! Idag hann jag även luncha med en vän jag inte sett på länge!
 
Imorgon är det klasskampen igen och sen middag och Uno Svenningsson på Mastis med några vänner! Sen långledigt, men jag går in och jobbar lördagen men skönt ändå!
 
Idag kom Alex och Larsa och hämtade våran gamla matgrupp så vi blev av med den med som tur är!
 
Med stort bord så man både kan chilla och käka.
Älskade ungar!
Kom över min skräck och lagade middag av en fläskfilé
Så här ser matgruppen ut. Funderar på att byta till svarta stolar för att matcha det bättre!
 
 
 

I´ve got thick skin and an elastic heart

Jag vet att jag tjatar men livet är förjävla bra! Älskar mitt liv och njuter för det mesta av allt i det. Veckan har bjudit på jobb och fixarkväll på barnens skola. Nu har jag ledigt i ett par dagar och jag försöker att hinna med så mycket som möjligt under dessa dagar. Vi kan börja med Valborg. Då kom Jenny och Axel hit och åt mat och hämtade hem Alice gamla säng. Hade tänkt att åka till en brasa men gav upp när jag helt enkelt inte kände för att frysa mer under dagen. Det regnade och blåste så vi stannade hemma och jag pratade med Linda i telefon i en timme. Sista dagarna har jag haft överdragsbyxor på jobbet för att det blåst så och för att slippa frysa. Hade inte ens överdrag i vintras så det säger en del.
 
Igår var vi och handlade på Maxi sen lagade vi en god lunch tillsammans jag och Kim. Sen blev jag lite uttråkad och det slutade med att vi hamnade nere i Sjöåsen hos Alex och Larsa. De hade en massa djur och ungar. De hade kycklingar som var fyra veckor, samt nykläckta några var nåt dygn och sen kläcktes två när vi var där. De hade även tre fina långhåriga kattungar och två kaninungar. Kaninmamman var riktigt stor och oerhört social. Hon kom fram och slickade och skulle ha smek. Sen har de ju ett antal katter till samt Paddington. Är riktigt mysigt att vara därnere. Och jag har bestämt att vi ska ses oftare för jag tycker så mycket om dem! Åkte hem och solade och gick på Maxi med Jea.
 
Idag var vi på Kosläpp. Snackade om att kossorna är lyckliga när de får springa ute igen. De studsade, hoppade och stångades. Barnen fick en varsin bulle sen åkte vi hem och mamma kom förbi en sväng. Lukas gick på kalas och Felix åkte till en kompis.
 
Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli sex. Då ska jag ut och käka med Carina. Vi ska gå på mongolisk buffé (hennes favorit). Håller på och försöker få till ett par resor med mina vänner med. Planering pågår och jag älskart! Till veckan ska jag på personalfest, fixarkväll på förskolan och sen ska jag försöka gå ut och käka med en annan fin vän som jag inte sett på länge! Sen ska jag ha tjejfest på lördag <3 Livet, livet, livet!
 
 
 
 

RSS 2.0