Jullov 2021

Nu är det jullov och det har snart gått ännu ett år i livet. Vet inte riktigt hur jag ska summera 2021. Orkar inte se tillbaka, jag lever väldig mycket i nuet, YOLO är mitt motto på gott och ont. Jag har gjort klart två kurser, tyvärr så kuggade jag alla tre delarna på mattetentan. Så nu ska jag göra två stora uppgifter, sen en tenta samtidigt som jag skriver examensarbete, det blir tufft. Mest för att jag hela tiden ägnar mig åt att umgås med folk och roa mig. Det tar upp mycket av min tid, men samtidigt så vill jag inte ha det på något annat sätt. Men ska jag klara studierna så måste jag göra avkall på det under våren. Lycka till Maria! 

Julen var toppen, lugn och skön. Åt mat och hängde hos svärfar, sen hem och hämtade Eb kompis till Felix. Sen så spelade vi sällskapsspel och åt julgodis hela kvällen, avslutade kvällen med att gå på midnattsmässa. Perfekt jul om ni frågar mig! 

Nu har jag lov i en vecka, jag umgås med vänner och hänger med familjen och jag älskar det. Jag är sliten och behöver detta lov. Det är slitigt att jobba heltid och plugga heltid. 

I höst ska Felix göra värnplikten, han fick högsta poäng på testet och jag kan inte vara stoltare. Men det gör ont att han försvinner i höst. Hemma varannan helg liksom, hur ska jag klara mig utan honom? Men samtidigt så är han ändå kvar hemma på nåt vis och han får ännu ett år på att fundera på vad han vill göra framöver. Värnplikten gör han i Skövde så han är hyfsat nära ändå. 

 En annan stor sak som hänt är att min älskade Matilda har slutat på mitt jobb. Det gör också ont och känns konstigt men som tur är så kommer hon alltid att finnas kvar i mitt liv, åtta mil bort dock, men vad är väl det i det stora hela? Är tacksam för att hon finns kvar i mitt liv även om jag kommer att sakna henne hejdlöst! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0