The big C

Känner mig inte riktigt stabil. Inte som den valiga fasta rockan som det mesta rinner av. Har känt av PMS och det är ju ett jävla helvete i sig. Svårt att funka normalt på mitt jobb när man ska deala med hormonrubbningarna Allan. Så för två veckor sen fick jag ett bryt på jobbet. Men det var andra faktorer som påverkade det med. Så jag och en kollega stod och grät och höll om varandra. När man kämpar så gott man kan, men ändå inte räcker till och då får man skit. Vi har 82 barn på vårat fritids och fyra rum att ha dem i. Det är fan ingen lätt ekvation att lösa!
 
Sen var magsjukan och hälsade på en sväng förra helgen. Vaknade av att Alice illvrålade. Då hade hon trampat i lillebrors spya. Han hade vaknat och kräkts tre ggr sen somnat om. Som tur var så blev ingen annan smittad.
 
Sen har min mor fått cancer i båda brösten. Var med henne när hon fick beskedet. En tumör på 4 cm i det högra och en på ungefär 1,5 cm i vänstra. Så det högra ska bort i veckan och det vänstra kan de ta en tårtbit från och sen 5 veckors strålning. Eller så tar hon bort båda och slipper strålningen. Jag vet att bröstcancer är en "bra" cancersort att få. Men eftersom hon missade förra mamnografin så kan den ha växt ett tag. Hon läggs in på tisdag och då skickar dem radioktivt ämne och kollar om portvaktslymfkörteln är påverkad. I så fall kan den ha spridits och då är det ett helt annat läge. Men vi tar en sak i taget. Jag kommer att bo med henne på patienthotellet i veckan och barnen får vara på fritids. Hade velat vara hemma med dem ett par dagar eftersom de har höstlov. Men det här kom emellan. Det här var det sista min mamma behövde eftersom hon är ganska djupt deprimerad redan. Hon har gått igenom mycket i livet min stackars mamma. Hennes liv har sannerligen inte varit enkelt. Hoppas bara att hon har mental styrka att klara denna strid. Nu är hon relativt pigg men direkt de börjar skära i henne kommer hon ju att bli sjuk.
 
Innan hon blev sjuk hade jag slutat med socker och det gick förvånadsvärt lätt. Saknade det inte minsta alls. Har gått ner 4 kg. Men har syndat lite i helgen. Egentligen är jag inte alls sugen. Men vi köpte en stor skål godis inför halloween. Men den ska jag bannemej inte röra mer för det är egentligen inte ens speciellt gott med godis.
 
Var på en matteföreläsning på universitetet i veckan.
 
Bytt ut godis mot det här
 
Badungar
 
 
Vegetarisk mat är gott
 
Fika med en fin vän.

Leva life

Dagens höjdpunkt är nog att sitta under en filt i soffan och se på Bonde söker fru. Eller det är kvällens bästa, dagens bästa är alla mina fina kollegor. Älskar dem! Vi sliter tillsammans och vi gör det bra, fast det är rätt kämpigt ibland.
 
Har haft en fantastisk helg. På lördagen åkte vi till Bäckhammar och barnen sprang ett litet lopp och fick fika. Sen åkte vi hem till mamma och hjälpte henne med lite grejer. Sen vidare till Gullspång där svärfar bjöd oss på pizza på det lokala pizzahaket. Sen åkte vi vidare hem till Kims mamma som vi inte träffat på ett tag. Hon har diskbråck igen och har haft väldigt ont och svårt att ta sig till oss. Och vi har väl inte riktigt hunnit med att åka iväg på helgerna. Vi fikade sen bjöd hon oss på mongolisk buffé på kvällen. På söndagen gick vi på Hitta Doris med barnen. Förra helgen åkte vi till Karlstad och köpte höstkläder till barnen samt rastade dem på Leos lekland. Har även hunnit med grillkvällar här hemma och middag ute med tjejerna samt Bio med Jeanette.
 
Det har  varit en väldigt lugn vecka. Kim är hemma sjuk och i måndags var han ledig. Så jag har inte behövt lämna barnen på fritids på morgonen utan bara promenerat till jobbet. Dit är det exakt en km, mycket smidigt.
 
En väl spenderad PKU-dag
 
Egen skörd
 
Jag och min bästa vän här i livet, jag är glad som har henne och alla mina andra fina vänner <3
 
 
 
 
Lördagsfrulle, alla fick önska sig vad de ville ha.
 
 
 

RSS 2.0