Världens bästa

Jäkla räkningar alltså, detta gör mig mycket deprimerad. Pengarna bara flyger iväg känns det som. Inge mer godispartyn heller, det var mer jobbigt än givande kan jag känna så här i efterhand. Sen är det meningen att alla pengar ska komma in nu, ja jag ska ju samla in dom. Orkar dock inte tjata på några utan det får dom sköta själva, men viss påminning får jag väl bistå med förvisso *suck*.

Annars så är allt väl är hemma idag. Sov ju hemma hos Mia natten till fredag för att det var klassfest, trevligt men synd att fok drog efter bara 3 timmar, innan halv elva hade alla gått hem det var lite synd när en annan hade fixat övernattning och grejer, men fick ju umgås lite med lillfia iaf alltid trevligt. Sen följde hon med mig hem och vi åt på kinan igår sen hade vi filmkväll här hemma.

Idag var jag ute och gick i skogen med mamma och Felix, det var riktigt skönt faktiskt. Har inte ens kollat om det är nåt som ska pluggas tills i veckan det enda jag vet är att vi ska lära hela klassen en sång, jag och Mia ska göra det. Kommer inte att bli kul då jag inte gillar att sjunga högt nästan själv, dum uppgift tycker jag faktiskt. Sen nästa vecka ska jag ut på praktik i 4 veckor! Ska försöka byta ställe men har inte hört nåt från samordnaren så det är väl bara att gå dit.....

Kom på en annan sak att ta upp. Jag här världens bästa man, min kimpa, min kärlek, mitt allt eller rättare sagt han och Felix är mitt allt. Älskar dom nåt otroligt. Allt funkar så bra här hemma nu, alltså det är så mycket kärlek och respekt här. Vi har det underbart just nu. Barn nummer 2 skulle göra det hela fullkomligt, hoppas det händer snart!!!

Nu ska jag gå och sova för klockan ska ju dras bakåt snart och det betyder att Felix är på benen en timme tidigare, men vad gör det? Imorgon stundar tipspromenad, familjemys och plugg.

Sov gott!

p.s Tack för kommentarerna Svenne! d.s

Lite filosofisk så här på kvällen

Ena katten kommer in med en mus som den andra katten äter upp, vad ska man kalla detta? Syskonkärlek? Givmildhet, storsinne? Eller kanske en vanlig dag hemma hos mig? Kanske rent av mitt liv? Gick ut med resterna av musen till soptunnan utanför huset, ute regnar det en massa och det ligger stora långa maskar över hela garageuppfarten som jag nästan trampar på med mina vackra vita ulliga tofflor. På tal om att trampa, idag när jag gick över gatan vid skolan i regnet så trampade jag på nåt kletigt och halkigt så jag höll på att snubbla. Såg nästan ut som hundskit men jag är osäker på vad det var. Nu kanske jag låter negativ men det är jag inte. Jag är väldigt glad över att jag lever det liv jag lever. Jag och Kim har det fortfarande riktigt bra och Felix är för det mesta en klippa. I skolan har det gått segt. Andras bekymmer har fått mig att krokna, är oerhört lycklig över att jag har det så bra som jag har det.

För att spinna vidare på det sista jag skrev där uppe. Jag har underbara vänner som jag litar på och en underbar sambo som låter sig köras ut ur sitt hem för att jag ska ha ett sexparty med mina väninnor. För att sen acceptera att jag köper "leksaker" till mig själv. Är han en toffel undrar ni kanske nu? Nej det är han faktiskt inte, men han respekterar mig och jag honom. Har en vän som älskar det här med sex (vem gör inte det?) och hon kom på mitt party trots att hennes kille förmodligen skrattat gott åt det här och vad hade hon sedan köpt när hon lämnade festen? Jo endast saker till honom trots att det var ett party för tjejer men nästan enbart leksaker ämnade för tjejer. Detta är för mig helt oförståligt. Jag skulle gärna köpa saker till min sambo med men vad hände med uttrycket unna dig själv? Dog det? Varför ska man offra sig så för nån utan att få något tillbaka? Kärlek går väl ut på att ge och ta? Har jag fel?

I skolan idag gick det sådär men bättre än på länge. Nu ska jag gå och fortsätta att läsa boken som ska vara läst tills imorgon, wow jag ska försöka engagera mig.

Kommentera gärna!

Kram på er!

I feel good

Jisses vad glad jag är nu. Jag lever och jag mår bra dessutom har jag en sjuhelsickes tur som har en underbar familj och en massa underbara vänner i min närhet. Jag är faktiskt välsignad och det gör mig lycklig. Sen finns det såklart en annan anledning till min lycka. Och nej jag är inte gravid haha, brukar vara det folk gissar på men icke. Men allt är bra jag och Kim har det fortfarande hur bra som helst och ja allt är toppen. I morgon kommer det en massa underbara vänner hem till mig för att ha godisparty som C benämnde det, en bra benämning tycker jag.

Igår var jag och hälsade på i Mias nya lya, jättefin var den och sen fick man träffa den nya killen med och Charlie alltså sånt är trevligt och bidrar till ökat humör (bra alltså). Idag är jag hemma med Felix skulle egentligen ha haft bild men läraren var sjuk så jag blev hemma istället och inte mig emot speciellt inte när det är fredag. Så idag blir det till att städa och göra fint inför imorgon. Kim och Felix ska sova hemma hos farfar när jag har mitt godisparty imorgon, det är bra så slipper vi störa dom då speciellt Felix så det känns bra.

Annars får helgen gå till att läsa och umgås med familjen samt att gå en tipspromenad på söndag. Ja detta blir en bra helg det känner jag på mig.

Låt detta funka nu då!!

*skuttar iväg*

Alliansen suger....

Är så jävla trött på alliansen och dess regering, men måste säga att jag njuter en del av att det går så jävla illa för dom. Vi ska betala en jävla massa i fackavgift men dom kan själva inte skatta för sina hus eller betala tv-licens, bra gjort! Och den här bullshiten med att göra det lättare för folk att anställa hushållsarbetare, hur många har ändå råd med den lyxen? Är det en relevant fråga? Nej inte enligt mig. Skit ner dig Fredrik Reinfeldt!


Pia sket och utgång i höla

Söndag igen då, veckan som kommer blir lite jobbig kommer att gå i skolan alla dagar den veckan och det blir lite kämpigt så jag är van med 3 eller fyra dagar annars. Men det ska gå, sitter just nu och pluggar om olika teorier om Piaget och sånt, lite segt att få in i skallan faktiskt.

Igår var jag ute satt hemma hos en kompis och drack lite vin, sen gick vi vidare och skulle titta på Bjärn Rosenström. Det var trevligt och så där men jag kände mig nästan äldst på statt, det vra jag självklart inte men det kändes så. Han gjorde väl rätt bra ifrån sig men är inget för mig direkt. Har man sett Robbie Williams så är man kräsen sen. Nej då men det är inte min musikstil helt enkelt. Men det var trevligt att umgås men vännerna iaf och träffa Charlie med, det var ett tag sen om man säger så. Jag och Linda drog därifrån och hamnade på nåt sätt i en taxi xom tog oss till Varvet, där var vi yngst men det var smidigt eftersom jag skulle sova hos Tina så var det bara 100 meter till sängen eller nåt sen.

Kom hem idag och kramade på mina pojkar. Innan dess var jag och Linda på Konsum och handlade lite gottissaker att ta med oss hem. Båda köpte vi daimglassar såna här små minisar, men Kim och Felix tyckte inte dom var goda och jag smakade jag med, smakade typ fisk eller nåt. Ringde Linda men hon hade haft tur paketet hon tog var helt okej. Samma sak var det sist jag fick med mig pinnglassar hem dom smakade pyton. Kanske helt enkelt inte ska köpa glass. Samma verkar det vara med mobiltelefoner. Igår lade min av helt och hållet. Det gick inte att skicka sms och sen funkade det inte ens att ringa ifrån den. Kom hem till Tina och satte kortet i en annan telefon som jag hade hela förra veckan som funkat kladerfritt då stänger den telefonen av sig själv 6 ggr. Fattar noll, tillslut löste en kille det med att lägga en bit papper mellan batteriet och bakstycket. Funderar på om jag stör ut telefonerna, man kan ju börja undra haha.

Annars inget nytt att rapportera, finns en del på schemat framöver bara. Sexparty, klassfest, filmkväll och 25-årsfest fullt upp men det ser jag fram emot.

Nu ska jag återgå till Piaget (läs Pia sket Lindas variant).

Trevlig kväll!

Hetast i världen!

Finns det nån snyggare person är Wenthworh Miller? Inte om du frågar mig iaf, serien Prison break är ju sjukt bra men inte nog med det huvudpersonen är en av världens vackraste män oxå.

Åh va jävla snygg han är!! 

Någon som inte håller med?

Livet är underbart!

Mm nu är livet underbart, just nu helt underbart. Jag tycker visserligen att livet är härligt för det mesta. Vad är anledningen till denna lycka då? Ja svaret på den frågan, hmm ja det finns många bra svar på den frågan. För det första jag har världens gulligaste son, helt underbar liten varelse på 3 år. Han är alltid nöjd med vardagen och allt är bra. För det andra min älskade sambo/pojkvän/Kim ja han är oxå helt underbar. Rar, snäll och go och min. Jag är så glad att jag har honom och idag sa han en sak som fick hela mig att smälta, nåt jag har väntat på men som han inte riktigt uttryckt på det sättet förut, vi är helt överens. Sen funkar det bra i skolan just nu, jag har en underbar studiegrupp måste jag säga den bästa jag någonsin haft. Är ihop med 4 underbara tjejer och vi har planerat en klassfest och en filmkväll det ska bli mysigt som bara den.

Nästa helg är det party hos mig sånt där homeparty kan bli hur roligt som helst tror jag. Tjejer, prylar och vin kan det gå snett? Tror inte det.

Har redan tagit helg jag, är otroligt skönt. På lördag kanske det blir utgång, vi får väl se hur jag känner mig och om jag orkar. Är en riktig slappis om kvällarna numera när jag är i skolan hela dagarna men skulle vara skoj att umgås med kompisarna det var ett tag sen nu vi var ute sist.

Idag skulle jag vara smidig och åka hem tidigt tänkte jag och smet ifrån flickorna, sen när jag kommer till kristinehamn så åker min buss till Bäckis så det var bara att vänta 3,5 timmar till nästa buss. Lite typiskt, men kom på att älsklingen inte hade nån matlåda så jag ringde till honom och vi bestämde lunchdejt och gick och käkade god mat, trevligt och så fick jag pussa lite på honom mitt på dagen med.

Såg på Wallander, brandvägg eller vad den heter igår. Kim kom och satte på den efter fotbollen var slut så halv elva såg vi den och jag var så jäkla trött att jag fattade inte så mkt och slutet var helt knepigt....Kim spelade med och sa att det var ett bra eller spännande slut fattade först idag att han drev med mig eller nåt måste finnas en uppföljare för det var inget slut att ha ju:) Hur som helst ska kanske se uppföljaren ikväll då eller så eller del 2.

Nu svammlar jag märker jag, dags att lägga ner och lägga Felix om inte annat. Vi ska vara hemma imorgon och bara mysa!

Kram på er!

En jädra massa svammel

Tänkte uppdatera, men tror nästan att jag är för trött för att kunna stava iaf stava rätt, så ni får ha överseende med detta. Idag har det hänt precis ingemting. Nästan sant, var hos svärfar en stund det var trevligt för all del, men typ det ända som hänt på hela dagen. Har haft en sån där "I cry my eyes out" dag idag. Bara bölat och varit ledsen över diverse saker. Men efteråt känns det alltid bättre, det är nog det mesta med att vara så blue att efteråt känns livet hoppfullt igen.

Satt och var effektiv och pluggade en stund hos svärfar med, men shit jag tyckte att det var lite svårt att hänga med i texten jag läste. Kim förstod han men inte jag. Fan varför kan inte jag få vara född med hjärna, som pappa eller bror. Antar att jag står för humorn och det sociala men ändå. Ibland känner jag mig hopplöst seg i huvudet.

Imorgon blir det till att veckohandla, städa huset och plugga. Vanliga typiska saker som måste göras på söndagar men ack så trist. Vill ha spänning men orkar nog inte med det riktigt. var bjuden på 2 fester idag men orkade absolut inte gå på nån av dom hade ingen lust heller för den delen. Segast i stan ge mig lite banan. Det märks att jag är trött va? Åh säng säng säng sova sova säng.

Let´s put an end to my svammel.

Uppdaterar när jag är lite piggare istället. Vill bara passa på att säga att jag har världens bästa studiegrupp i klassen. Underbart gulliga är dom och så roligt som vi har tillsammans. Nu fick jag fram nåt vettigt iaf.

Kram och gooonatt!

Hemmadag

Är hemma idag, skulle ha grupparbete, men fick vara hemma för mina snälla gruppkamrater, lite onödigt att åka 12 mil för 2 timmars arbete eller så det kunde dom fixa själva sa dom. Dom är så snälla så.
Ska passa på att plugga nu när jag är hemma, har en uppgift som ska vara inlämnad imorgon. Annars blir det lugnt idag. Ska laga kycklingpastasåsen till middag idag. Första gången jag lagar den men tror att den kommer att bli god. För dom som inte vet så är det så att jag försöker lära mig att laga mat. Har ansträng mig en del men insett att det inte är lätt när man slutat äta kött när man var 15 år, svårt att veta hur det ska tillagas när jag nästan aldrig ätit det själv innan, kan ju inte gärna provsmaka heller, men Kim är nöjd och det artar sig. Vill tacka Linda för alla recept med!

I går var det faktiskt riktigt kul på jobbet för första gången på länge. Visst är det alltid mer eller mindre roligt där men i går var det mer. Tror en del barn är tillbaka med, dom dyker upp nu när det blir kallare och sämre väder ute och så. Då blir det mer liv på stället om man säger så.

I helgen blir det en resa till Gbg förhoppningsvis ska ner och hälsa på brorsan första gången sen i somras och då var han inte ens hemma bara jag som lånade lägenheten så det räknas kanske inte och då har jag inte varit där sen i februari. Så nu är det dags.

I skolan går det bra, snart praktik det fasar jag lite för, ville gärna byta ställe och prova skolan men eftersom jag inte fixat det än så får jag vara kvar på samma ställe och sen fixa nytt ställe till nästa period så får det bli. Är sugen på att prova skolan nu, för det har jag aldrig gjort. Känns som att jag kan det här med dagis nu. Behöver större utmaning.

Har upptäckt en sak på mig som är lite skrämmande, får väl helt enkelt kolla upp det för säkerhetsskull.

Nu ska jag plugga.


RSS 2.0