Hmm nyår sägs det

Jajamen nu har man även lyckats med den biten. Hmm inte kul inte kul. Hur som helst så här var det. Skulle planera in en mysigt nyårsfirande med familjen. Lagade en god middag som vi åt för att sen gå ut och smälla några raketer med Felix innan han åt tårta och somnade. Stod där och smällde då en från gatan under oss kom och berättade att det fanns hundar som låg och spydde nu. Dumt av oss jag förstår det, men har man själv inte hund så är det inte lätt att alla gånger tänka så, vl ville ju bara göra våran son glad. Givetvis finns det andra sätt för att få honom lycklig. Hur som helst vi slutade ju givetvis genast att skjuta. Grannen brevid oss äger 2 hundar så där är vi nog inte populära imorgon, sen ramlade det nog ner nån raketpinne hos dom. Men dom gör en sak som stör oss riktigt hårt med så, varje dag dessutom.

Fan va bortgjort man är ändå, men han har ju rätt i det han säger man får inte ens skjuta i tätbebygtområde, men det gör ju alla ändå. Jaja det får väl vara sista året då nästa år får vi väl åka till svärfar i skogen och skjuta lite han har inga grannar alls så där måste man få skjuta.

Löjligt att säga kanske men nyår känns lite förstört nu, hör hur löjligt det låter men det äs faktiskt så det känns. Ibland känner jag att jag bara vill flytta ifrån denna håla jag vet att man har grannar vart man än bor, men kanske inte lika långsinta och inskränkta som här eller? Svårt det blev men men det är som det är. Nu har man lärt sig en läxa.

Gott nytt år på er allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0