Sjuk idag

Mindre kul dag idag, är sjuk feber, ont i hela kroppen och halsen är lika tjock som...mig själv tror jag:) Har varit på praktiken hela dagen och stått ute i kylan det var lite jobbigt, men hade det bra trivs ju och så där. Sen direkt hem till jobbet där det först var ett möte med all dagispersonal och nya chefen. Underbart förresten med en ny chef, äntligen en som lyssnar, bryr sig och tar tag i saker och ting. Fick ett anställningsbevis idag så fort har det aldrig gått förut och vi diskuterade hur vi skulle göra med biljardbordet som fortfarande står (ligger) i mitt garage. Hon skulle hur som helst ta tag i det och det känns väldigt skönt.

Annars är allt bra, trist att jag ska behöva vara sjuk men det är väl min tur nu, har inte varit sjuk på säkert 2 år nu eller så. Men trist att det infaller samtidigt som praktiken dock men det är inget att göra nåt åt. Funderar på att vara hemma och läsa imorgon blir jobbigt att gå där och vara sjuk. Men tar det beslutet imorgon när jag känner hur jag mår.

Annars är allt frid och fröjd typ. Lugna gatan, men det ska bli ändring på det nu. Sexparty till helgen, big party nästa helg i lokal med mat och grejer och sen ut och bowla och laga mat med Karlstadstjejorna. Och Sofias sexparty och födelsedagskalas, men har inte bestämt mig om jag ska gå än. Vill vara hemma oxå. Hade en så mysig helg med familjen i helgen såg på film och mös. Jag och Kim såg 2 filmer sen såg vi allihopa en tillsammans I like! Men nu börjar jag känna av att jag behöver vara lite social, verkligen alltså. Sen är det snart dags att åka till Sthlm 2 dagar och gå på Shakira och sova på vandrarhem med två av mina flickor, fint det!

Nu ska jag släpa mig till köket och ta en kopp te och en knäckemacka om jag kan svälja vill säga. Bantar igen förresten har skött mig prickfritt i 2 dagar iaf *stolt*

Kram till er!

(Tack för kommentarerna bästa faster och Bea!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0