Framåtblickar

Sitter här och väntar på att Linda ska komma och hämta mig sen ska vi åka till stan och äta lunch och sen hem till Lisa och umgås lite. Det ska bli roligt faktiskt, känns som att jag inte har träffat nån kompis på länge nu, tur att man har så underbara klasskompisar som man har.

Hus som helst har haft ett par jobbiga dagar nu, en jobbig vecka kan man säga. Har blivit rejält sårad av en person som står mig väldigt nära, men vi håller på och löser det här nu och det kommer bara att bli bättre. Sen kommer vissa saker att fortsätta vara skumma ett tag framöver. Men jag kommer att ta en dag i taget och så får det bli som det blir. Givetvis så hoppas jag på det bästa och vågar vara optimistisk.

I skolan är det full fart, ska läsa 700 sidor i veckan och fördjupa mig i något ämne, sen veckan efter det så är det praktik med en veckas observation och veckan efter det så ska jag skriva en uppsats på minst 10 sidor om det jag har läst och observerat på min praktik. Så jag har att göra om man säger så. Känns lite segt att ta tag i allt det här nu men det är bara att bita i det sura äpplet och komma igång.

Annars är det väldigt lugnt just nu, behöver städa idag men får se vad jag hinner med kanske tar det imorgon när jag är ledig, jaja det ordnar sig nog. Sambon borde göra det han istället, städa alltså.

Nu ska jag bygga koja med Felix innan Linda dyker upp. So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0