Dans till galna grodan

Man kan inte låta bli att le när man hör två killar i 4-årsåldern som dansar och sjunger till Crazy frog. Felix har sin kompis här och dom dansar och sjunger dom små liven. Felix sjunger med hela tiden och han kan texten riktigt bra trots att det är engelska. Och kompisen hans måste hela tiden ha på sig Felix gröna draktofflor när han dansar till musiken haha dom är rara dom små liven. Dom kom nyss hem efter att ha varit hos Isak ett tag och då trodde Felix att vi var oroliga för honom. Orolig var jag inte men visst undrade jag när han skulle komma hem hehe.

Snart kommer Kim hem då ska jag cykla ner till affären och köpa buljong, ska göra potatis och purjolökssoppa idag tror jag. Hade tänkt att hälsa på mamma ett tag men då dök Isak upp de planerna sket sig. Även fast dom inte leker här hemma så måste jag hela tiden sitta vakt här ifall de dyker upp då dom går mellan hemmen och leker. Får se om jag hinner dit senare, det märks.

Har egentligen inget mer att skriva om tror jag. Har tagit ett beslut som innebär att jag bara ska umgås och träffa folk som jag får något i utbyte av. Människor som ger och tar i livet. Inte egoistiska människor som bara bryr sig om sig själva och inte ens kan skicka ett sms och fråga hur det är med mig nu efter pappas död eller rent allmänt. Ni som under det senaste året plågat mig med ert tjat om alla era problem utan att någonsin stanna upp för att fråga hur det är med mig ni går numera fetbort. Jag dritter i er som man säger! Jag har vänner och bekanta som bryr sig och som jag tycker om så jag behöver ändå inte er andra. Är så fruktansvärt trött på att bli besviken gång på gång, väntar man sig inget så blir man inte heller besviken, så får det bli. Ledsen om det lät löjligt men men de får vara så.

Dags att gå ut och kolla vad killarna har för sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0