Äta bör man annars dör man...

 
Shit vad jag e mätt! Har varit hos svärmor idag och grillat korv och ätit våfflor sen åkte vi hem och då gjorde jag en massa pastasallad och egen vitlöksdressing, tror fan jag spricker snart. Får skylla mig själv, man behöver inte alltid klämma i sig en massa haha.

Hmm annars har det varit en lugn helg har inte gjort så mycket med den, imorgon bär det av till Molkom om allt går som det ska. Ska grilla med studiegruppen. Lite problem hur jag ska ta mig hem bara men det får ordna sig på något vis. Annars är det skrivande som är på tapeten nu. Ska vara hemma ett tag nu och skriva en värstinguppsats och en del andra uppgifter. Ser inte fram emot det, föredrar att vara i skolan faktiskt. Sen är det svårt att ha självdisciplin och få saker gjorda det är jag fruktansvärt dålig på tyvärr:( men men det får gå på nåt vis.

Nästa helg blir det Liseberg med jobbet, ska bli roligt. Trist att jag inte kan åka alla karuseller i år för det hade jag gärna velat. Får hålla mig till Kållerado och Flumride:) Att inte åka Balder kommer att kännas knepigt tror jag.

Nu ska jag snart lägga Felix och njuta lite av kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0