Ledig, mammaledig as a matter a fact

Nu är jag trött som ett litet as. Har varit i skolan hela dagen och skrivit tenta. Den var uppdelad i olika moment eller vad man ska säga men nu är det över. Nu har jag slutat skolan för ett tag. Ska ta igen en lektion till veckan på 2.5 timmar (segt) sen kommer svaren på mattetentan imorgon och antagligen så får jag göra en omtenta den 24:e men sen är jag klar. Går på mammaledighet och kommer vara ledig till maj då jag läser en kurs för att sen vara ledig till november 2008. Kommer att sakna alla och det sociala men just nu känns det rätt så skönt att få vila och ta dagen lite som den kommer. Men jag kommer säkert vara uttråkad redan om en vecka, men det finns att göra så det blir nog väl. Ska fixa en del här hemma och förbereda inför bebbens ankomst och så vidare.

Var hon BM i tisdags, min ordinarie hade semester så jag fick ha en annan. Hon skrämde mig lite. Trodde att huvudet låg uppe vid revbenen, sant kanske men sånt vill inte jag höra. Första barnet så kollar dom ju hur det ligger redan i v. 34 eller så men än så länge har ingen kollat noga alls. Jag frågade henne när de skulle kolla det och M min ordinarie BM skulle göra en grundlig undersökning nästa gång och var hon osäker så blir det nog UL och är det säte eller så är det väl väldning och funkar inte det så blir det snitt. Inga ord för mina små öron kan jag lova! Är precis livrädd för snitt det är väl det enda i förlossningsväg som riktigt får mig att tappa andan. Hon sa själv att förmodligen lägger den sig rätt snart kan ju vara så att det fortfarande finns gott om plats därinne eftersom livmodern redan är uttänjd en gång. För som jag upplever det så snurrar han rätt bra därinne. Eftersom Felix låg rätt så bör den här oxå lägga sig som den ska. Är bara att hoppas på det, vill inte ha snitt och vill inte ha en alltför tidig bebis det hinner jag inte riktigt med. Shit inget är ju klart allt är fortfrarande på vinden och en del ska inhandlas inga namn finns och ingenting bara en overall och en vagn. Kollar man alla andra gravida så verkar allt vara klart, shame on us!

Imorgon är jag ledig och ska ta det lugnt, borde handla och städa men vi får väl se vad som sker. Felix har fått en flis i foten på dagis så han haltar fram så några äventyr lär det inte bli imorgon. När KIm hämtade mig idag vid bussen så var han trött och sur lillen och jag trodde att kvällen skulle bli pest och pina men sen satt han och Kim och kramades en lång stund och sen jag och Felix och då gick det över sen efter lite mat framför Bolibompa så var han återställd hehe. Annars ska jag umgås med familj i helgen, tända ljus hos pappa och ta det lugnt, ska bli riktigt skönt.

Nu går jag och stuper i säng natti natti!

(lilla vännen nu är jag lite besviken här! vadan detta undanhållandet eller ska man säga smusslandet, du vet ju att du måste informera dina vänner när det händer så här stora saker, med andra ord MIG, jag är ju nyfiknast i hela världen vet du och MÅSTE veta allt. Är jätteglad för din skull!!! Ringer nån dag, puss)

Nej sängen var det:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0