In sickness and in health

Jag har gått och blivit sjuk! Jag som inte blir sjuk va? Jag vet men helt sjuk är jag inte heller utan jag är bara så sjuk som mitt immunförsvar tillåter mig att bli. Jätteont i halsen och kroppen, det värker och jag är svag som när man har feber men jag har så klart ingen feber och det är tur jag vet. Men hemsk som jag är hade jag nästan önskat mig lite feber så Kim kunde få vara hemma och vabba och hålla mig sällskap. Man ska inte lura systemet men det är tillåtet att han då är hemma och tar hand om ena barnet ifall jag inte orkar och samma sak även fast jag inte skulle vara sjuk tror jag och Felix blir sjuk då har Kim nog rätt att  vara hemma. Men så skulle jag nog inte göra om jag inte var sjuk själv. Men det vore trevligt att ha hans sällskap lite mer på dagarna. Skitsamma jag är så frisk så jag ställer mig och bakar chokladbollar när barnen somnat så mig går det ingen nöd på. Nöden har ingen lag däremot därav bakeriet. Barnen är oxå småkrassliga Felix är förkyld och Alice är lite täppt hon med så hon har snörvlat och låtit inatt hon lilla gumman. Hoppas de inte blir sjuka på riktigt bara.

Idag har det varit väldigt lugnt här, bara tagit det lugnt och myst den kom Kim hem och gick ut med mammas doggy sen lagade jag kinagryta till middag och sen lade sig barnen så mycket mer var det inte med denna dagen. Imorgon blir det nog samma sak och i helgen blir det 25-årskalas för svågern i Mariestad. Min förra studiegrupp (Lilla sniglar) ska ses och fira Mia som fyllt 30 och bowla och äta middag men jag kan tyvärr inte följa med för kalaset och Alice skull. Tråkigt värre då jag saknar dom en massa men snart är jag back on track again. Vänta till sommaren ni bara då blir det andra bullar.

Nu ska jag byta plats och gå till höffa istället. Lev väl!


Kommentarer
Postat av: Sara

Vad duktig du är trots att du känner dig krasslig. Lagar mat o allt. Jag har blitt så sjukt slapp sen vi kom till Krhamn. Äter skitmat (pizza ikväll) och bara degar. Orkar knappt ut med hundarna. Usch man får lite panik. Men jag får väl skylla på att man inte varit helt fräsch me förkylning o sånt (men till bergvik o såna ställen orkar man ju utan problem.. konstigt konstigt) =)
Ha de så gött. Sköt om er!!

2008-02-27 @ 22:22:35
URL: http://saraohlsen.blogg.se
Postat av: Tezz

KRYA PÅ DIG

Å GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN idag 28/2-2008...

2008-02-28 @ 01:05:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0