Läkarbesök

Ikväll mår jag dåligt riktigt dåkligt har ont i varenda kroppsdel tom lungorna. Stackars mig va? Nej inte alls, håller inte på att bli dödsjuk även fast det både känns och låter så, detta kommer att gå över bara jag får sova lite det är jag 100% säker på. Alice har krånglat lite två nätter i rad nu och det känns i kroppen. Sen har det varit en lång dag idag. Var på två månaderskontroll med Alice och läkaren klämde på henne allt såg bra ut hon hade gått upp fint och vuxit fint. Men sen var det detta med ögonen igen. Tror inte jag har skrivit om det här förut men hennes bvc sköterska har påtalat att hennes öga inte riktigt hänger med och att hon haft lite svårt med att fixera och följa föremål. Och nu hittade inte läkaren några reflexer på ena ögonbotten så fick direkt en remiss till centralsjukhuset, så kim fick ta ledig och off we went. Hem och käkade först och sen drog vi. Väl i Karlstad fick vi vänta ett bra tag och Alice fick massa ögondroppar i två omgångar för att undersökningen skulle underlättas. Tillslut fick vi komma in och det var inte helt lätt Alice blev smått irriteterad när läkaren pillade med hennes ögon men tillsut gick det bra. Det fanns inget att anmärka på! Underbart skönt,. inga fel alls på lilla tjejen. Hon sa att vi kanske skulle bli kallade framöver men hon trodde inte det och om vi inte märkte nåt konstigt med hennes ögon så var det inga problem alls. Och på bvc sa sköterskan att hennes fixering och förmåga att följa föremål med blicken nu var helt bra så nu ska väl detta vara ur vägen för ett tag hoppas jag. Får väl se framöver om det blir nåt med ögat men en dag i taget så länge!

Sen kom svärfar och svägerskan med pojkvän hit med semlor och hälsade på, sen blev det Let´s dance och sen Grey´s anatomy som vi nu börjat se, en serie jag kan rekomendera men alla ser väl den redan? I morgon ska vi åka iväg och kolla på firrar tror jag annars blir helgen lugn.

Tur att man har såna bra vänner alltså. Igår kom T hem och lagade mat hos oss och skämde bort oss! Underbar är hon:) Och idag fick Felix komma hem till A när vi skulle åka iväg med Alice, otroligt snällt det med! Man har det bra alltså!!

Nu har jag så jäkla ont så jag orkar inte sitta upp så nu blire sängen!


Kommentarer
Postat av: Tezz

Skönt att det gick bra med Alice iaf.
Bra att de kollar upp det.
Trevlig helg till er i familjen.
KRAMAR

2008-02-09 @ 01:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0