loj, ploj ta ett toy

Vem sa att det skulle vara lätt? Försöker att få till en dejt med mina kära väninnor och det verkar vara svårare än man kan tro. Vi är 4 i nuläget som ska ses och alla kan vi olika tider. En har ett möte att gå på, jag kan inte ses mitt i barnens läggning då, en annan vill ha kvällen fri och ja så vidare. Vi skulle gå på restaurang sa vi men som det känns nu är jag nöjd bara vi hinner ses på en fika eller vad som helst huvudsaken är ju att vi kan träffas en stund.

Flera timmar senare:
Det gick! Fick till en träff tillslut. Efter en del krånglande så fick vi till det. Jag matade Alice mätt och drog hemifrån 4 timmar! Underbart! Vi åt mat och efterrätt och skrattade och hade det trevligt. Vi pratade och som vanligt fick vi dämpa oss antalet gånger för att inte störa andra gäster. Som vanligt när vi ses det blir högljutt och väldigt trevligt. Det här får vi göra flera gånger eller oftare om inte annat.

När jag kom hem möttes jag av en trött liten Alice som inte alls kom till ro trots pappas varma famn och nappen i munnen, nej fröken göken ville ha mamma för att somna. Sagt och gjort jag tog plats brevid fröken i sängen och så var det lugnt sen. Nu sover barnen, eller ja lillan skrek till nyss men jag tror hon sover igen, man vet aldrig med henne.

Idag ringde en kompis för första gången på väldigt länge. Hon gav mig diverse uppdateringar om sitt liv, hon ringde mitt i frukosten och pratade säkert på närmare en timme och lade på utan att egentligen fråga hur vi hade det. Jag förstår att hon har det jobbigt och lyssnar mer än gärna på henne, men hon kunde ju gott och väl frågat hur vi hade det. Hon har ju inte ens sett Alice än. Jaja skitsamma egentligen jag är varken irriterad eller förvånad egentligen.

Helgen har varit bra, har umgåtts en massa. Igår åkte jag hem till T medan Felix och Kim var i badhuset, sen åkte vi alla och åt och sen handlade sen hem och fick besök och sen lade vi barnen för kvällen och såg på melodifestivalen. Vann rätt låt? Ja kanske, jag vet inte så noga det var kanske så, hon kanske kan komma längst i finalen eller om inte annat iaf kvala in i tävlingen om inte annat. Men jag tycker att hon ser litegrann ut som en lyxprostituerad (Perelli alltså). Ska inte vara negativ mera men jag tycker faktiskt hon gör det. Men visst är hon snygg och har långa snygga ben absolut!

Tack mina fina vänner för att ni förgyllde min dag, min vecka mitt liv!

Nu blir det film på 100 tum. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Hon ser ut som en transa.. *L* Fö håller jag med..

2008-03-17 @ 00:03:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0