Lugna puckar

Vet ej vad jag ska skriva. Händer inte så mycket. Var hos tandläkaren och lagade hål igår sen sprang jag på Charlie på stan och pratade en del. Sen kom Kims syrra och pojkvän hit och hälsade på:) Igår kom även taket så nu vet vi vad vi har framför oss (eller Kim). Jag är sunkigare än sunkigast så jag ska hoppa i duschen sen kommer Kim hem och då ska vi åka till Karlskoga och handla nya fiskar då Kim gett bort alla andra, synd tycker jag då jag gillade dom speciellt mamman och pappan. Nu har vi bara snäckor och malar. Jag ska få ett akvarium jag med och där ska jag få bestämma fisk :) Ska förhandla med Kim på nåt bra sätt så han kan städa det åt mig. Han sa att jag kunde ju ta kattlådan varje dag och gärma det, en bra deal för det gör jag ju redan.

Alice har börjat vakna på kvällarna titt som tätt och har då blivit serverad välling i sin säng, inte bra! Rädd att det blir en vana. Är man så söt som hon är så kommer man ju dock undan med det mesta. Kanske ska träffa Mia i helgen med annars är det lugna puckar. Börjar snart skolan, sen ska Kim vara hemma i 3 månader. Att börja skolan är en blandad känsla faktiskt. Behöver komma ut lite. Behöver även ett extrajobb känner jag.

Nej duschen var det!

p.s kim du är fenomenal som alltid, älskar dig! d.s


Kommentarer
Postat av: Jenny

hur sjutton ska du hinna med att jobba också? förstår fortfarande inte hur du orkar. jobb, plugg, hus, barn... wonderwoman :D

tack för senast förresten. det var trevligt.

och det där med barnkläder. låter som att du fick dig en jävla bitch på halsen. jag tar mer än gärna sen när vi väl ska skaffa oss bebbe. frågan är bara när detta blir. får frågan dagligen från arbetskamrater. och jag längtar tills jag är klar med skolan och fått riktigt jobb.

2008-08-15 @ 18:32:54
URL: http://bernadine.blogg.se/
Postat av: mitha

Bor du i Karlstad?



Fränt då har vi inte så många mil imellan oss då=)



KRamar

2008-08-17 @ 20:07:47
URL: http://www.himmelohelvete.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0