Det blir en dag på stranden

Efter mat och gräsklippning och middagsvilning så åkte vi ner mot skagern för att bada lite och jag måste allt säga det att Gottbol måste vara kommunens finaste badplats alltså. Långgrunt och vackert men alltså vad mycket folk! Det var bilar längs hela vägen ända upp till stora vägen, men vi hittade en plats vid ett träd i skuggan, för Alice skull. Och det badades hur mycket som helst. Helt plötsligt dök Kims syrra och hennes kille upp helt oväntat så där så då badades det ännu mer och sen byggde Kim, Jenny och Dennis sandslott åt Felix, ja Felix var med och byggde han med litegrann. Det var en väldigt lyckad eftermiddag faktiskt.

Vi var på stranden igår med men då var det inte lika lyckat då jag föll handlöst återigen! Allt jag bar flög ur nävarna på mig och nu har jag ont i foten igen. Inte så konstigt med tanke på att detta är tredje eller fjärde gången jag vrickar till den. Och sen var vi ju på bio som sagt och alltså den var väldigt bra (Batman såg vi) ifall det inte framgick och det gjorde det nog inte. Heath Ledger dog ju i januari och filmen och hans insats som Jokern har ju hyllats väldigt. Hade en känsla av att det har en hel del med att han avled att göra. Man blir ju gärna hyllad så där i efterhand men alltså han gjorde ett skickligt jobb som the joker! Riktigt bra var han. Åkte sen vidare och handlade på maxi klockan halv elva på kvällen, det var längesen man handlade så sent. Gör man inte gärna sen man fått barn men det var otroligt mkt barn i affären trots den sena timmen.

I natt hände nåt härligt! Alice sov hela natten för första gången i hennes liv. Vi lade henne innan mamma kom igår så vi lade henne strax efter sju och hon sov hela natten tills hon vaknade vid sex imorse, underbart måste jag säga. Äntligen får man mer sammanhängande sömn. Hon håller på att få två tänder i överkäken med så snart har hon 5 tänder stora tjejen. Och hon håller på och lyfter upp sin kropp i krypställning och hon kämpar på så det närmar sig. Felix kröp när han var åtta månader, hon är ju det snart hon med. Får väl se vad som sker framöver.

Nu ska jag trotsa hettan i vardagsrummet och sätt mig framför tv:n en stund.

















Kommentarer
Postat av: Sara

wow vilket fint sandslott och vilka härliga bilder. Jisses vad fort tiden har gått sen lilla Alice föddes. Jag minns att jag såg er bland tapeterna på stuvbutiken i Karlstad och du hade en stor o mysig mage att släpa runt på. Nu hoppas jag att jag snart får åka hem och att vi läst färdigt för kvällen. Sköt om er!

2008-07-28 @ 00:10:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0