Jag är jag, jag är knäpp, jag vet!

Jag har lärt mig att jag inte ska blogga när jag är arg, det är bättre att vänta på att det går över, men nu gör jag det iaf. Just nu är jag skitförbannad. Men egentligen så vet jag att det är mitt eget fel att jag är förbannad. Jag har ett problem och det är att jag kräver för mycket av folk. Jag kräver alldeles för mycket av folk, egentligen så tycker jag väl att det jag kräver är sånt jag kan kräva men jag har lärt mig att det är alldeles för mycket. Den enda man kan kräva nåt av är väl egentligen sig själv. Så jag ska försöka lägga va med att kräva nåt alls, jag ska försöka iaf. Jag vet att det låter löjligt men det skiter jag i, då får det vara så. Sen ska det bli jävligt gött nu när mina kompisar får barn själva, för då kommer dom att förstå mig och jag ska inte bete mig likadant som dom gör, men å andra sidan vet jag ju vad det innebär att ha barn. Och det ska bli skönt när dom förstår dom med.

Känner mig hemsk och bitter idag, ingen rolig känsla tyvärr. Kommer att vara själv med barnen i em, gör detsamma det funkar så bra. Åkte iväg på himla kul, trevligt men väldigt pretentiöst. Det dom diskuterar är inte riktigt sånt som jag är intresserad av, jag är inte riktigt som dom, milt uttryckt. Samtalsämnen som att barnen har det bättre hemma än på dagis och kyrkovaktmästarens hektiska arbetsschema är inte riktigt sånt som får igång mig.

Nu sover Alice äntligen, stackaren var trött hela tiden då vi var därnere men kom inte riktigt till ro så hon kunde somna. Om två timmar ska Felix hämtas på dagis, funderar på att baka något så länge då vi kanske får besök sen. Får se vad denna lata köna kan få ihop....... borde gå och dra nåt gammalt över mig tror jag, det skulle passa mig idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0