Utkast: Barnen barnen! ...

Barnen barnen! Så brukar jag och en kompis säga när vi pratar och berättar om våra barns upptåg. Och de senaste dagarna har jag känt mig rätt trött på det här med mammarollen, eller mest är det för att jag själv har känt mig trött och orkeslös och då blir det inte helt bra alla gånger. Sen är Felix hemma hela dagarna nu och är rastlös och vi går varandra på nerverna ibland. Och mitt tålamod är inte alltid det bästa men jag är så trött alltså, vet egentligen inte varför. Kanske avbruten sömn i sju månader som sätter sina spår? Men vi har haft det mysigt nu ikväll jag och Felix och jag har berättat för honom att han är det bästa jag vet. Jag ska bättra mitt humör för han får absolut inte tro att jag är arg på honom för det är jag såklart inte, lilla raringen! Alice hon har varit kinkig de senaste dagarna inte mycket men från och till och vi är verkligen inte vana med det. Men det hon vill är att vara med oss och nära hela tiden då är hon nöjd, så det får hon såklart. Dom är underbara barnen men ack så olika. Alice är mer försiktig och lugn, kommer antagligen bli en blyg tjej medans Felix är i centrum och ingen får sätta sig på han, han är väldigt tuff och framåt.

Idag har vi tagit det lugnt, har varit och handlat lite blommor då det var utförsäljning på klockargården. Köpte två amplar med tomater och en med jordgubbar, det var häftigt för det hängde massa jordgubbar och små coktailtomater, jättesöta. Sen handlade vi en del andra blommor med. På tal om blommor våran rabatt där ute har blivit så himla fin nu, rosorna växer som bara den och om nån dag eller så öppnar de sig som det ser ut nu. Där nere på Klockargården träffade vi en kvinna som sa " Ni två ska ju inte göra annat än barn när ni får barn som är så söta som era" Jag håller självklart med henne, det är en sak vi kan jag och Kim. Men man ska ju ha plats för dom och kunna ta hand om dom med. Kim skrattade när jag sa till henne att jag sagt det till Kim med men att han säger stopp nu. Alla som känner mig vet ju att jag gärna vill ha fler små, vissa dagar åtminstonde.

Fick tingningsavtalet idag och resan till Sthlm närmar sig. Ska bli otroligt härligt att komma hemifrån. Mycket pengar går åt men det är värt varenda krona!

Igår när vi var på banken så tyckte bankgubben som vi pratade med att vi skulle gifta oss. Det var lite roligt för Kim har äntligen fattat det där han med. Vi får väl se vad som händer.

Nu ska jag krypa ner i soffan och se film, Kimpa är borta och barnen sover så det blir egentid. I like!

Kommentarer
Postat av: Jenny

vad är det för tingningsavtal du snackar om?

2008-06-28 @ 06:14:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0