En sån där dag....

Den här dagen är en sån där dag då jag aldrig skulle ha gått upp ur sängen utan jag skulle ha stannat kvar. Det mesta har gått snett och sen är jag så trött så jag tror jag avlider. Börjar redan imorse när jag är så trött så jag knappt tar mig ur sängen. Redan vid frukostbordet inträffar ett par incidenter. Sen åker vi till banken där jag sitter i kö i en halvtimme för att sen få hjälp en kvart innan dom tillslut inser att dom inte alls kan hjälpa mig i mitt ärende utan ännu en fullmakt behövs och jag ska skicka en massa papper och får ett tid för ett möte på min födelsedag i nästa vecka. Inte nog med det när jag sitter därinne får jag ett tråkigt telefonsamtal. Sen går vi till nästa bank för att öppna två konton varav ett till Alice men pinsamt nog så kommer vi inte ens ihåg flickans sista siffror. Vad händer liksom?? Felix sista siffror har jag alltid kunnat från första stund men hennes har jag ingen aning om. Och det är typiskt mig och Kim att komma oförberedda till banken. Blir trött på oss! Beger oss till bibblan för att lämna massa böcker och vidare till Karlskoga för att luncha och lämna böcker där med. Sen får Felix hoppa lite i en hoppborg eller åka kana är det väl mer. Han åker 5 ggr innan kärringen kommer och säger att han får vara klar nu när han åkte 5 ggr. Jag blev måttligt irriterad, då jag precis betalat 30 spänn för att han ska få klättra och det var ändå bara 4 barn där. Typiskt trashiga tivoliarbetare :( Profit profit.

Det visade att Felix och hans kompis hade ställt till det på en av grannarnas gård och det var pinsamt och det var det samtalet på banken handlade om. Jag har ringt och bett om ursäkt och försäkrat att det inte ska hända igen och jag och Kim har pratat med Felix om det hela. Vi hade ett bra samtal jag och grannen men det känns så himla tråkigt och pinsamt. Jag är medveten om att barn ställer till det ibland och speciellt nu när han har kommit upp i ålder så det är kanske bara att inse att det är så. Men jag vill ju ha koll på vad mitt barn gör och jag känner mig som en dålig mamma när sånt här sker, men jag såg det inte då de var på väg till kompisens hus. Tråkigt som sagt.

Till nåt mer positivt: Vi fick tag i en massa bra saker till kissen idag. Köpte tre olika sorters kattmat till lillan, en kattllåda, Kattsand, en mindre kattbur, och ett ursött rosa halsband med fina stenar på. Nu fattas bara klösmöbel och några andra smågrejer så är vi förberedda för den nya familjemedlemmen :) Skulle ha fått tingningsavtalet idag men det kom inte, men imorgon bör det vara här.

Nu ska jag lägga Felix, se på tv sen blir det till att lägga sig tidigt ikväll kan jag säga. Måste sova mera!

Ha en trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: Bea

Oj, det lät hektiskt alltihopa och ytterst jobbigt! Men snart blir det ju semester för er i Sthlm! gött gött!

KRAM

2008-06-26 @ 20:00:44
Postat av: Jenny

men hurru, man kan inte ha koll på allt. lider med dig. mycket på en gång :( men en olycka kommer sällan ensam, eller vad är det dom säger? men det blir nog bättre snart ska du se :) omtanke och kramar till dig!

2008-06-26 @ 21:02:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0