Pappas flicka

Har just avnjutit greys i mörkret sen vaknade Alice och hon har fått lunch och efterrätt. För första gången så var hon lite misstänksam emot det som serverades. Västkusgryta med fisk och dill. Hon var inte helt övertygad om att det smakade bra alltså. Måste säga att jag förstår henne, jag har heller aldrig gillat fisk. Annars smakaskar hon i sig det mesta som stoppas i munnen på henne precis som storebror. En kompis sa här om dagen att Alice verkligen är pappas flicka och hon har verkligen rätt. Hon påminner redan om honom alltid tillfreds och glad. Lite gnällig när magen krånglar men vem är inte det? Härlig flicka det där och jag tror faktiskt att hennes ögon kommer att bli bruna. De är grönaktiga nu och melerade, det syns att de håller på att ändras, jag tror det iaf. Inte en chans att dom blir blåa som Felix.

Ibland undrar jag om jag bara fungerar som utfyllnad här i huset. Åkte ju hemifrån igår en sväng och när jag kom hem hade kim badat Alice, lagat mat, plockat disk, torkat diskbänken och höll på att bädda om i sängen (Alice hade visst kissat i den). Han får verkligen saker gjorda den mannen, till skillnad från mig som bara sitter på ändan känns det som haha. Jag menar inte att det är en ovanlig sak att en karl gör sysslor i hemmet för självklart ska dom göra det, dom bor ju oxå här menar mest att han är mycket bättre på det där än vad jag är. Ibland känner jag att jag är mannen i det här förhållandet:) skämt åsido.

Ang kommentarerna Jenny: Jag tror att det kan vara en blandning av anledningar där. Jag tror absolut att man är redo för barn när man skaffar dom och det säkert  känns bra men samtidigt kanske man känner att man inte har all tid i världen på sig. Samtidigt om man träffar nån nu och det känns bra direkt så känner man nog att man hunnit med en del och partat loss tillräckligt och då är det bara att köra hårt och få familjelivet direkt, är nog egentligen inget konstigt med det. Men det går fort liksom, så en annan hinner inte med även fast för den som gör det känns som det mest naturliga i världen. Tex en kompis till mig blev tillsammans med en kille för ca 1 år sen och nu har dom köpt hus och ska ha barn om några månader. Det gick fort  men jag är otroligt glad för deras skull och tycker absolut dom gör rätt på alla sätt och vis.

Och Bea: Jag kan tänka mig att du tycker så och jag håller delvis med dig. Du vill ha upp värdet på en katt och jag tycker inte på något vis att katter är mindre värda än hundar absolut inte men så länge det finns så många katter som det gör så tycker jag inte att man ska ta flera tusen betalt för dom. Men å andra sidan så är det dyrt med hundar numera också man får lägga ut en tio tolv tusen för en renrasig. Visserligen får man en livskamrat sen och det är i sig är värt varenda krona. Det negativa är att det finns en massa människor som sitter och ockrar på andra människor, penningasugna människor och det stör mig mest av allt. Finns inte nån som helst charm med giriga människor.

Idag ska jag laga kyckling med grönsakswok och grön curry, så det är nog en bra idé att ta fram lite kyckling ur frysen. Påminner mig själv lite bara. Dags för lunch först innan jag hämta Felix på dagis. Han var så besviken imorse när han insåg att han måste vänta ett helt år innan han får börja skolan. Hans kompis börjar nu i höst och han är väldigt avundsjuk tycker att det låter roligare än dagis. För mig får han gärna gå kvar på dagis ett par år, känns som att han växer ifrån mig jag hinner återigen inte med. 


Kommentarer
Postat av: Bea

Mm, där sade du ngt! Det hade jag inte tänkt på... mängden katter idag. fundera Men å andra sidan kan du isf hitta åtminstone en billigare skogskatt eftersom det finns så många :P Min kompis har kattungar just nu... inte skogisar, men sköldpaddsfärgade är de, om jag minns rätt. kram

2008-06-17 @ 19:38:06
Postat av: Sara

Vad "duktig" kim är hemma=) Jimmy tar inte tag i saker på samma vis men han gör om jag ber honom typ.. men i sommar nu ska han vara pappaledig (det värsta är bara att jag jobbar 17-01 så jag kommer ju att greja på dagarna).. hoppas ni har de gött!

2008-06-18 @ 09:42:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0