Match snart!!

Nu är det nedräkning alltså. Snart är det match!!!!!!! Jag ser fram emot det som bara den alltså. Ska sitta i soffan och kolla på 100 tums tv, hoppas att det blir en spännande match och hoppas att Sverige vinner såklart. Sen vill jag passa på att tacka för alla pushande kommentarer vad det gäller hund. Det är en cockerspaniel jag har mitt sikte inställt på. Jag har varit i kontakt med kenneln mest för att välkomna dom hit och jag var välkommen att komma och hälsa på dom och titta på alla hundarna. Jag är helt inställd på att det inte kommer att bli någon hund då Kimpa inte tycker vi ska skaffa någon. Han älskar hundar och vill nog egentligen ha en men det är det där med att man ska ha tid med den och inte lämna den ensam för mycket som han tycker att det faller på. Kimpa är dock ingen av dom jag skrev om som ser det som en omöjlighet för oss att skaffa hund. Hoppas på att han vill följa med mig oh titta på dom ändå så han kan se hur otroligt söta dom är. Så får vi se sen.....

Idag har det varit en väldigt lung dag som vanligt. Jag och Alice gick och lämnade Felix på dagis sen gick jag hem och lade henne för att sova och så drog jag ner persiennerna i vardagsrummet och satte på projektorn och avnjöt lite Greys. Underbart var det! Har inga måste just nu. Skolan är klar. Visst borde jag städa men det kan jag lika gärna göra en annan dag så idag var det njuta som stod på schemat. Sen hämtade jag Felix och det har varit lungt sen dess, han hade en kompis här men dom lekte bara ute på gården. Sen lagade jag mat och lade Alice som somnade klockan 19. Skönt men hon kommer vakna tidigt imorgon. Men hon vaknar ju ändå när Kimpas klocka ringer klockan 6, det är det värsta med att han jobbar igen för den där klockan väcker alla utom just han själv. Det är faktiskt fruktansvärt irriterande. Felix ser på tv sen ska jag duscha och lägga honom sen är det kvällen och FOTBOLL! Kimpa är ute och slipar på båten han. Var och köpte en massa båtgrejer igår så nu ska han fixa. Han beställde även en luftvärmepump idag som ska cashas snart, ännu en utgift men den kommer förhoppningsvis att vara värd varenda krona. Elräkningarna börjar för tillfället gå ner, månadens var på 2000 men det är ändå rätt mkt för en sommarmånad så det här blir nog finnemang.

Nej duscha och füssball står på schemat! :)

Kommentarer
Postat av: tezz

Hoppas Kimpa följer med till Kenneln,för får han väl se små söta valpar kan han nog inte motstå dem...

Om ni inte vill köpa en hund kanske ni kan vara fodervärdar till en hund.

MEn eftersom ni sen bor så nära kenneln så tror jag att de kan ställa upp som hundvakt nån gång om ni ska åka bort,man kan ju fråga dem..

Annars kan jag ta vovven,hihi...Så kan ni ta våran,haha...

Håller tummarna att en liten "Lady" flyttar hem till er snart,den rasen är så söt...

KRAM

2008-06-11 @ 11:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0