Kalas för hela slanten

Nu är Felix kalas avklarat och lyckat blev det. Grabbarna badade i poolen en massa, lekte rent allmänt, kastade vattenballonger och sen grillade vi kov och åt tårta och kakor svårare än så var det inte. Barnen är ju tacksamma bara dom får leka. Kim slängde sig i poolen och röjde runt med killarna ett tag, han ville nog svalka sig lite. Jisses det är ju stekhett ute! Alice har sovit sig igenom hela kalaset och sover fortfarande. Samma i natt då sov hon till 5.15 på morgonen från ungefär 9 på kvällen, sen fick hon mat och sov vidare en stund. Jag ammade henne bara igår kväll ingen välling, tänkte skippa den ett tag. Igår hade hon så svårt att göra nummer två lillan det gick inte och hon bara grät och grät så jag måste ringa bvc imorgon, jag lider så med henne.

Om ett tag ska vi hem till mamma och käka, brorsan är där, de tittade förbi igår med. Brorsan busade en massa med Felix och Alice var väldigt intresserad av honom, han var väldigt spännande. Mormor var inte fullt lika spännande men hennes glasögon däremot var väldigt roliga och dom försökte hon sno åt sig lillan. För att inte tala om hur brun han var brorsan, han var knallbrun, såg nästan målad ut. Såg inte svensk ut länrge:)

Och EM är i full gång med, har inte sett nån match än men Sveriges matcher ska jag icke missa, inte en enda. På tisdag går första matchen. Och det här med Zlatan och att han skulle ha snackat för mycket är bara löjligt. Så är det varje gång den mannen tar ton, han sa ju bara vilka det vore roligt att spela med, jag såg själv på presskonferensen och vad skulle han ha svarat på frågan då? Den här hetsjakten media kör med är ju pinsam! Riktigt jävla pinsam!

Imorgon börjar Kim jobba igen då återgår vi till vardagen igen, men bara i två veckor sen har han semester!

     

     

Fleeze kom med på en del kort, men inte så konstigt då han satt nedanför och väntade på
fallfrukt, sträckte upp en tass och pillade på tårtspaden ett par ggr lilla fläskot.

Underbart säsongsavslutning på Greys säsong 4 som vi såg igår med. Gör er själva en tjänst och
börja se serien från början om ni inte redan följer den. Det är magnifik god damn it!

Kommentarer
Postat av: Tiki

hahahaha fallfrukt! Jag älskar ditt vokabulär fröken!

2008-06-08 @ 21:09:54
Postat av: Tiki

hahahaha fallfrukt! Jag älskar ditt vokabulär fröken!

2008-06-08 @ 21:19:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0