Plock

Precis när man tänkt sig att se Greys i sverigetakt så tar det uppehåll för säsongen och är tillbaka i höst. Skulle inte tro att jag tänker vänta så länge, har alla resterande tre avsnitt hemma så de kommer jag se nu. Grejern är att det är otextat och man missar vissa medicinska termer, men annars funkar det. Förjävla bra serie det där, har sagt det förr men säger det igen

Ska nog snart krypa i säng, måste dock rensa gården från prylar först, ligger allt från kallsonger till barnvagn där ute. Kim är så pedantisk så trädgården måste vara avplockad varje kväll man lägger sig, Eller den måste inte men han gör det. Jag tycker inte det är så noga då allt ändå plockas fram imorgon igen. Det är ju inte så det trashar igen utan det är ju solstolar och leksaker mest. Vi är olika där. Skitsamma nu är det dags för sängen.

Är så jäkla sugen på en sak, eller sak och sak men vill införskaffa nåt, men det blir det nog inget av. Nåt som däremot ska införskaffas är takpannor och en luftvärmepump.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: charlie

duuu. är det sista avsnitten på desperate nu som går? sista avsnittet jag såg 4-17 kändes som ett avslut. mycket fundersam. mycket skräckslagen.

å har du sett cashmere mafia. ska de bara sända 7 avsnitt å inge mera?

ahh

kanske kollar för mycket på tv.

å vad hände med what about brian?



hehe puss å kram!

2008-06-05 @ 21:40:12
Postat av: Jenny

haha, lustigt det där med plockandet! det ligger nog i släkten. jag är likadan. eller försöker i alla fall. medans pojkvännen resonerar som du. vad som är rätt och fel vet jag inte. det finns nog inte. men det är skillnad på oss och er. fattar inte att ni hinner med allt ni gör. själv är jag ju hemma nästan hela tiden, och dennis har all tid i världen för mina puckade påhitt om ordning och reda :) Ni är duktiga ni. ha det gott så kanske vi ses på söndag? kram!

2008-06-06 @ 09:23:25
Postat av: Sara

Dina "tummar" för oss hjälpte idag=) Loke tog hem det;)

2008-06-06 @ 17:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0