Kärt återseende

Nu har bloggen flyttat till en annan sida och en annan adress, blir nog bra. Idag har jag varit i skolan igen. Visste inte om jag skulle gå hel eller halv dag eftersom det var en träff i biblioteket på schemat och den var både idag på eftermiddagen och imorgon på förmiddagen. Först tänkte jag gå imorgon med tanke på att jag fortfarande ammar Alice men så kom jag på att imorgon kommer prästen på hembesök inför dopet och då vill jag gärna vara hemma. Jag stannade kvar en stund på i biblioteket sen lånade jag några böcker och åkte hem. När jag kom hem blev det till att amma Alice direkt hade inte varit hemma sen halv åtta på morgonen och nu var klockan fyra, men det gick bra. Däremot är hon lite sjuk lillan. Hon är täppt i näsan och har haft feber sern igår kväll. Hon är dock rätt så pigg ändå lite kinkig ibland bara hon har grinat lite hemma idag när jag var i skolan. Nu ligger hon i sin säng och sover och jag hoppas hon sover ett tag för sin egen skull.

Imorgon kommer prästen och sen ska jag eventuellt till biblioteket och låna böcker. Måste maila min lärare och bolla lite med henne och sen om jag kan skriva om det jag vill skriva om. Sen blir det till att läsa och sålla litteratur en massa sen förhoppningsvis Liseberg i helgen, ska bli fint väder nere i Götet har jag förstått.

När jag var i skolan idag ringde Sofia och ville att jag skulle komma och äta lunch med tjejerna så jag köpte mig en sallad och gick och satte mig hon dom. Fick träffa alla mina gamla favoriter nästan, underbart att träffa dom igen. Kändes som att jag inte hade varit borta en sekund, härliga tjejer det där....

Nu blir det tv för hela slanten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0