På g....

Har kommit igång med skrivandet av min uppsats har inte läst klart alla 900 sidor som läraren beordrade men läser och skriver om vartannat, inte för att jag någonsin kommer läsa så mycket som 900 sidor dock. Även fast det bara är en början så är jag åtminstonde igång och det känns bra. Annars har jag varit på himlakul idag i Prästgården, ville mest kolla in vad det var för nåt samt träffa lite folk så jag åkte dit med Alice. Det var trevlig, vi sjöng och fikade och barnen lekte. Alice är ju så pass liten än men hon fick vara med och titta på lite folk och få frisk luft. Alice fick sitt första rån när vi satt och fikade och det gick så där, det blev  kladdigt och uppluckrat men hon fick ju chansen att försöka iaf. Får köpa såna där trendiga majskrokar som alla snackar om.

Igår var jag i stan och åt thaibuffé med Kimpa och Tiki sen åkte jag hem till henne och satt där en stund, sen gick jag ner på stan för ett besök hos min nya tandläkare. Han var otroligt noggrann måste jag säga, jisses i havet. Han tog en massa bilder och gick noggrant igenom tänderna. Han sa att det såg bra ut, det jag skulle göra var att skölja munnen med flour 2 ggr/dag samt använda tandtråd. Jag sa att jag var dålig på det sistnämnda och då skickade han med mig ett paket plackers hem. Han sa att det kunde blöda en del och ja jag blöder som bara den sa jag. Så kan vi inte ha det sa han. Det bar bra att jag bytte tandläkare för han var seriös och duktig. Annat än folktandvården där de bara hafsade över tänderna och missade en massa. Fast helt bra såg det nog inte ut i munnen hade ett litet hål som skulle lagas.

Nu ska jag plugga vidare och kolla efter bussförbindelser då jag kanske ska hem till S i Deje på fredag, Får nog ta med mig Alice dit med eftersom jag fortfarande ammar henne. Jaja det var nåt annat jag skulle skriva om men jag glömde alldeles bort  mig. Idag fick jag reda på att en kompis mamma har dött. Hemskt för henne såklart, har varit lite besviken på denna kompis eftersom hon varken hörde av sig när min pappa dog eller när jag fick Alice men självklart skickade jag iväg ett beklagar din sorg sms för det tycker jag att man ska göra. Nu ringer lail så nu lägger jag ner detta bloggandet för tillfället.





Kommentarer
Postat av: jeanette

thaibuffe gott.... känns inte bra med alicia tyvärr. jag ville ju ha mikah på kille men alla tyckte att det var ett tjej namn... ha det bäst

2008-05-22 @ 09:38:56
Postat av: Sara

Å Thaimaten är inte dåligt god där nere!! Jag längtar efter den där goda jordnötssåsen=)

Söta bilder som alltid. Hoppas det går bra med uppsatsen, det är inte alltid roligt om man säger så. Skrev en C-uppsats om livskvalitet hos folk som drabbats av stroke när jag gjorde min. Ha en bra dag, kramar Karlskogingarna

2008-05-22 @ 11:29:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0