Röjigt värre

Denna fredagsförmiddagen har det varit fullt ös här hemma. Jag hade tänkt att ta det lugnt men det kunde jag glömma. M ringde och frågade om A fick komma och leka med Felix och det fick han givetvis. Jag slängde ner Alice i hennes säng och sen hoppade jag in och tog en välbehövlig dusch, såg ut som sju svåra år. Sen innan A han komma så dök en annan kompis till Felix upp så nu har de röjt här hemma alla tre. Försökte skicka ut dom eftersom det är bra mkt större utrymnme att röja på, men de kom snart in igen och jag serverade dom en trasig men dock nybakt sockerkaka. Tog ur den ur formen för tidigt för att dom skulle hinna äta den innan A skulle hem. Helt onödigt det gör jag inte nästa gång, barn behöver inte fika varje gång de ses det är nåt som vuxna fått för sig aqtt dom ska göra när de ses. Men som A sa jag behövde iaf inte dela den när den var så trasig från början haha. Barn är härliga!

                                      

I går såg vi på film jag och Kim och då åt vi en sån vedervärdig glass, därför jag lade in en bild på glass. Trodde det skulle smaka lite chili av den, men fy fan va stark den var. Stora chilibitar i, vrålstark var den. Kim spolade bort sin så äcklig tyckte han den var. Chili i all ära men inte i glass om ni frågar mig. Jag har verkligen mycket att blogga om jag haha, inte!

Nu har jag just tagit upp Alice och ska servera henne lite lunch. Hoppas oxå på att hon vill sova en gång till sen annars blir det ingen rolig eftermiddag här hemma. Annars inga planer för dagen, måste handla finns inget alls här hemma eller ja det saknas vissa saker som mjölk och smör som vanligt.

Lunch till kickan var det ja :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0