Ingen rubrik

Sitter och lyssnar på radio, mix megapol närmare bestämt och det är hemskt! Jesse Wallin alltså varför jobbar han på radio? Är det bara jag som har extremt svårt för denna människan?? Han är säkert en bra människa men så jäkla jobbig att lyssna på. Han tror han är rolig och han sjunger med i låtarna, usch alltså, tack men nej tack. Både jag och Kimpa byter kanal när vi hör honom.

Dagen har spenderats i lekparken med A och hennes barn, trevligt att träffas lite och skönt när barnen leker så bra med. Sen kom vi hem på eftermiddagen och då kom en annan kompis till Felix och svärfar dök upp och han och Kimpa satte igång med taket igen och jag lagade mat som vi åt och sen dök kims syrra och kille upp och så fikade vi. Nu har jag precis lagt Felix och det är tyst i huset. Takarbetet har varit vilande ett tag men nu ska det bli uppehåll ett par dagar så nu är det dags igen. Nu har de fått bort alla pannor och all läkt och skit från garaget, dom sliter hårt därute. Hoppas de avslutar snart så Kimpa kan komma in och se en film eller nåt med mig.

Har nog bestämt oss för att åka och kolla på husvagnen imorgon ändå. Försäkringskassan ska inte hindra mig från att leva mitt liv och göra det jag vill. Pengarna från dom kommer ju såsmåningom och vi överlever ändå, Kim får ju sin lön iaf så det ordnar sig. Han ska ju snart vara pappaledig så jag sa åt honom att fylla i sina dagar redan nu och i ett svep så vi inte står där sen utan pengar.

Nej nu ska jag flytta över mitt feta arsle till soffan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0