Jävla försäkringskassa!

Är så jävla irriterad alltså. Jag har inte fått pengar från försäkringskassan sen 25:e juli. Pengarna jag skulle få nu i slutet av augusti har inte kommit än och nu har jag ringt och efterlyst dom för andra gången men dom har 6-8 veckors väntetid innan de hinner titta på ärenden som kommer in. Jag har alltid begärt föräldrapenning månad för månad eftersom antalet dagar jag tagit ut har varierat och det har aldrig krånglat inte en gång sen jag fick Alice faktiskt. Har jag bara lämnat in före den femtonde varje månad då dom har brytdatum så har jag fått mina pengar. Jag har hört talas om att de har mycket att göra och långa väntetider men då det inte drabbat mig förrens nu så blev jag förvånad. Nu har jag iaf begärt föräldrapenning för resten av det period jag ska vara hemma allt i ett svep. Har ju inte gjort det förut eftersom jag hela tiden har funkat bra för mig. Så nu sitter jag här och väntar på pengar som jag skulle ha för längesen och inser samtidigt att det kan ta 5 veckor till innan jag får mina pengar och inför de andra månaderna tar det ju minst lika lång tid. Vad fan gör man? Vi har räkningar att betala och saker vi måste köpa till taket som plåt och grejer. Blir galen snart. Måste ju ha mina pengar, dom är man ju beroende av! Så ni som begärt föräldrapenning lägg in flera månader i stöten annars kan ni bli utan pengar. Detta sabbar ju allt verkligen! Lär inte bli nån husvagn heller för den delen. Den skulle vi köpa för våra sparpengar men dom måste jag ju ta av nu för att leva på för fan vet när jag får pengar nästa gång!





Kommentarer
Postat av: Ida

ÅÅÅÅH, sånt där gör mig verkligen ARG!



Man skiter väl i som mammaledig att Försäkringskassan har mycket att göra, man behöver sina pengar, lika väl som de som jobbar på försäkringskassan ska ha sin nedrans lön!!



Hoppas att du får dina pengar snart tjejen!!

kram

2008-09-12 @ 10:45:53
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: charlie

fy tusan vad liten man känner sig när man måste ringa runt å tigga om det man egentligen har rätten till. tur du har sparpengar då det är ju inte alla som har det men det vore väl roligare att kanske lägga det på nått matrielt. men vad ska ni med en husvagn till så här års? är de billigare att köpa nu kanske, eller ska ni på höstsemester?

hur som helst så löser det sig det där, även om man blir så arg och vill slå hål i väggen. kyss på dig, i väntan på slantarna bjuder jag gärna på fika nån dag när det finns tid. kram

2008-09-12 @ 10:49:30
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

JAg vet hur det är när FK strular..

Man är så beroenda av pengar i dagens samhälle för ALLT kostar.

Trevlig helg på er.

KRAM

2008-09-12 @ 15:25:41
Postat av: Sara

Kolla in min blogg, du har fått en utmärkelse där!=) ha en bra helg (försök att förtränga idioterna på försäkringskassan så gott det går)

2008-09-12 @ 17:27:14
URL: http://saraohlsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0