Äntligen!

Bättre sent än aldrig va? Båten ligger äntligen i sjön! Och ja jag vet det är redan höst, men några veckor eller så får den stanna där, kanske kan ta nån tur eller så och prova på. När vi fick den i juni så trodde vi inte att det skulle vara ett sånt arbete som det faktiskt var. Trodde bara vi skulle tvätta av den och sen ner med den i sjön, men när är något så enkelt?? Kim har iaf målat den med två olika färger eller 3 om man räknar med grundfärgen, han har polerat den och bytt ut en massa lås och såna saker, bytt frigoliten och satt i ny, gjort ny akterspegel och bytt ut det mesta, han har brutit sönder en del av golvet och byggt nytt och han har bytt listen som sitter runt båten och denna list var det 5 veckors leveranstid på så det drog ut på tiden. Ja han har slitit mannen min och idag fick han lön för mödan. Som sagt är det ju höst nu men iaf det får vara som det är.

Just nu är Kimpa hos en kompis och barnen ligger och jag ska se en ny serie på dvd eller en nygammal kanske man ska säga, vågar knappt säga vad den heter haha. Men underbart ska det bli.

Här kommer projekt båt i bilder!



















Ja det var alles! Det syns väl att båten är något upphottad! Annars händer det inte mkt här hemma, imorgon får jag en leverans med mössor till barnen. Har beställt på nätet. En av Felix fröknar tjajar om att han ska ha mössa på dagis för det blåser kalla vindar och visst det är en jäkla blåsgård men ändå det är ju upp till föräldrarna och inga andra har det. Idag sa hon att det skulle vara stickade vintermössor så jag undrar just vad jag ska sätta på huvudet på honom sen när det verkligen blir kallt i vinter sen? Är ju bara september än liksom. Sen kommer det paket med kycklingfärs från buzzador, jag som äter så mkt kyckling:) Sen ska jag ringa på en jättefin husvagn imorgon ser den bra ut och finns kvar så blir det nog en affär, men som sagt jag vågar inte tro för mkt!

Är så glad att jag har så öppna relationer med mina kompisar. Ni skulle bara veta vad jag och min kompis sitter på msn och diksuterar och ska se ihop, underbart!

Kommentarer
Postat av: Tikiti turner

Men jösses amalia! Det ser ju ut som en helt ny båt, det är ju helt otroligt! Nytt tak, ny båt, kanske ny husvagn...ja det låter inte sådär jätte tokigt precis =)

Tänk vad mycket äventyr ni ska ut på nästa sommar.

Kram!

2008-09-09 @ 21:29:22
Postat av: Sara

Wow!! VeRkligen stor skillnad. Vilken slit och vilket bra resultat. Du har allt en händig karl!! Det är så roligt med bilder oxå. Lilla prinsessan växer, tiden går så fort!

2008-09-10 @ 11:24:22
Postat av: jeanette

fin båten blev, bra jobbat, kramar

2008-09-10 @ 20:18:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0