En rejäl uppdatering

Nu är jag hemma igen! Inte för att jag varit borta länge, ca ett dygn bara men ändå. Åkte till Karlstad med Kimpa, barnen och svärfar igår på eftermiddagen. Väl där gick jag till systembolaget och sen knallade jag iväg och inhandlade en present till värdinnan som även nyss fyllt 50 år. Passade även på att handla lite frukt och dryck som jag ville ha med. Sen satte jag mig på bussen mot Skåre och strax därefter så hoppade även Ulle bulle på bussen som tog oss till Skåre. Där mötte vi upp Sanna och Pia som vi åkte med till stugan. När vi kom dit var Eva, Sofia och Pernilla där och efter ett tag kom även Mia. Vi pratade och skrattade en hel del och åt en massa god mat och efterrätt. Sen umgicks vi och spelade spel inpå sena natten då vi gick och lade oss. Tog oss några svängar upp till dass och höll på att snubbla och sen stod Ulle bakom ett träd förklädd med ormbunkar och skrämde oss. I Morse gick vi upp och åt en god frukost tillsammans sen röjde vi lite och åkte sen hemåt. Det var riktigt trevligt. Det här ska vi göra till en traditon och det här är andra året vi träffas här. Det roliga är att vi var här exakt samma helg förra året, det hade jag ingen aning, det var lite kul faktiskt. Nu pratade vi om att göra en resa tillsammans till Sthlm eller Gbg allihopa i vår eller så, det ska jag se till att det blir av, underbart kul! Skönt att komma hemifrån lite och umgås med vuxna människor. Sen fick jag även en inbjudan till femtioårsfest, det tackar man ju inte nej till.

När jag kom hem befann sig Kimpa. svärfar och svåger på taket och nu klipper han gräset min bättre hälfit. Sen när vi lagt barnen hoppas jag på en film, dock ingen komplicerad då jag förmodligen kommer att slockna rätt så fort. Blev inte så mycket sömn i natt om man säger så. Jag är riktigt trött faktiskt, men det går ju att råda bot på.

Kastar in lite bilder från vistelsen dock inga på människorna då jag inte frågat om lov, jag är hård med det där, en del kan ta väldigt illa vid sig.

     

Det var gäddfestival igen så det var tävling och hur många båtar som helst som drog förbi. Tavlan målade vi förra året när vi var där. Sniglar eftersom våran studiegrupp hette just Lilla sniglar.

Hände nyss en märklig sak. En tjej som jag kände litegrann från högstadiet ringde och frågade om jag kom ihåg henne. Ja det gjorde jag ju och hon började prata om hur vi hade åkt och festat tillsammans till Stlhm, nej då är jag nog inte rätt person sa jag. Men jag visste mycket väl men hon var men hon kom inte riktigt ihåg mig utan blandade ihop med mig med nån annan. Hon bad mig leta efter gamla skolkataloger trots att jag sa att jag inte visste var dom var. När hon frågade mig andra gången så hittade jag Kimpas gamla och gav henne förslag på andra Marior tipsade henne även om Facebook där man kan hitta gamla klasskamrater.

varför ska man jämt behöva träffa folk  man inte vill träffa när man ser ut som fan? Var på coop förut med morsan efter att jag kom från stugan och såg att det stod två unga killar från 3 och sålde abbonemang, men jag tänkte smidigt gå förbi dom och låtsas om som att jag inte såg dom. Men eftersom det var just Coop så stod det så klart en massa stillastående pensionärer längs hela vägen så jag var tvungen att smita förbi precis brevid där försäljarna stod och nog fan lyckades de se mig och ropa in mig och mesig som jag är så blev jag stående där med en ung kille som ville kränga en bärbar dator till mig. När han hörde att jag pluggade blev han ännu mer ivrig att sälja just den. Visst en bärbar dator har vi ju funderat på men inte just nu. Nu ska jag fan hålla i pengarna, då vi inte gör annat än att handla nu för tiden. Jag tackade nej och smet därifårn efter ett tag. Och jag såg ut som fan, kom från skogen och det syntes verkligen, tror fan det till och med syntes att jag gjort mina behov på ett dass det senaste dygnet. Så kändes det iaf.

Nog svamlat, nu ska jag göra välling och lägga Alice som bajsade ner sig så illa så hon fick slängas in duschen för en stund sen. Nu fick jag med det med, nu finns det absolut inget mer att uppdatera om haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0