Helgen

Så ja nu var det dags för en liten uppdatering tror jag bestämt. På fredagen var Kimpa hemma för han var sjuk och på eftermiddagen åkte vi hem till Kimpas syster som fyllde år. Där fick vi äta jättegod lasange som hon hade lagat. Jag fick en egen vegetarisk som var supergod och jag åt nog för mycket för jag blev väldans illamående. Har bara ätit så jag mått så 2 ggr förut eller så. Tyckte inte jag åt så mycket men det gjorde jag nog. Tårtan vågade jag inte ens smaka med tanke på hur jag mådde men hon skickade med en bit hem och den var jättegod! Men det var väldigt trevligt och hennes sambo var så rar och fixade samarin åt mig, sen mådde jag bättre.
På lördagen kom Kimpas familj hit och lade upp alla pannor på taket så nu är ena sidan på taket klart, de gjorde ett enastående arbete som vanligt. Tack!


(när halva var klart, nu är hela den sidan klar)

På lördag passade jag även på att smita med Jenny in till stan, lämnade familjen hemma och åkte till Tina. Där åt jag en sallad och drack en cider sen knallade vi iväg mot Charlie för lite festligheter. Vi satt och snackade och sjöng lite karaoke och hade det allmänt trevligt. Förutom en väldigt pratsam människa (pratsam doesn´t even begin to cover it) så var kvällen väldigt trevlig och jag kom på ett sätt att hålla mig på rätta ställen.



Charlies söta mopsar var ju oxå med på festligheter och slickade i sig drycker som spilldes så vi blev orliga att dom skulle bli berusade dom med:) Ett stort antiklimax var att när vi väl kom till öltältet så kom vi inte in! Det var kö och vi gick därifrån för det såg absolut inte ut som att vakterna tänkt släppa in några fler. Det visade sig dock vara fel och det fick jag reda på idag. Surt sa räven, vi gick till statt och det kapitlet vill jag hoppa över. Det är verkligen bara yngre människor där och hela vistelsen var obehaglig och man bortser från att  jag träffade Sandra som jag inte sett på en herrans massa år. Vi dissade ganska snart statt och gick till torgrillen där vi tog en varsin hamburgare och sen hem till Tina och sov. Det var trevligt hos Charlie men resten kunde kvitta, trevligt att umgås lite med tjejerna dock. Det gör vi snart om! Då med mer alkohol och mindre statt!





Linda stod för kvällens andra roligaste replik "Jag kan inte dricka för jag kör". Ja vi ser ju alla att Lindas största anledning till att låta bli att konsumera alkohol beror på att hon var kvällens chaufför.



I går var jag hemma hela dagen när jag väl kom hem. Åkte iof till mamma och åt mat och glass. Sen hem och vilade middag en stund och tur var det för då orkade jag med att se hela filmen på kvällen. Inte ofta det inträffar kan jag lova. På kvällen verkade Alice lite snorig och varm och hon vaknade och fick lite alvedon och näsdroppar så hon kunde sova bättre och det fungerade. Idag är hon bättre. Jag är väldigt tacksam att vi har sånt bra immunförsvar som vi har i den här familjen.

Nu ska jag lägga Alice och ge Felix lunch. Kimpa ska till Karlstad och hämta båtlisten idag som äntligen har kommit så det blir en lång dag här hemma.Har inget planerat i veckan, ska dock hinna träffa Mika nu pinsamt att vi inte varit där ännu, sen skulle nog Tina titta förbi med.

Vill bara inflika att Kim är bäst ♥ Hold my hand, don´t let me fall

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0