Just relax, it´s what jesus would do

Tror ni jag gick på Schulman och missade en del av lektionen?? Jajamen det gjorde jag, struntade i första delen av lektionen och gick iväg och kollade på Alex. Det ångrar jag inte, det var bra han pratade om sitt bloggande och sin nya bok. Jag missar i stort sett aldrig en lektion så jag hade inte dåligt samvete för att jag uteblev, men jag gick på andra delen av lektionen sen efter lunch iaf.

Igår var vi hos svärfar hela dagen, åkte tidig morgon och kom hem på kvällen. Jag pluggade och Kim fixade med båten. Båten är i stort sett klar, nu är den som ny vill jag lova. Han har bytt ut i stort sett allt som man kan byta ut så den kommer gå fint i sommar. Får hoppas att jag vågar mig på en sväng eller två :) När vi kom hem såg vi på Robinson och efter det var det kört. Somnade i soffan innan klockan 10, så vi gick och lade oss istället och gick upp nio imorse, det var skönt det. Idag har vi varit ute i trädgården och lekt och Felix har varit på minisim. Han hade fått åka den stora uppblåsbara rutschkanan ner i stora bassängen två gånger så han var väldigt nöjd. Mamma kom förbi en sväng oxå på eftermiddagen. Nu ska jag snart ta kvällen och sätta mig och plugga lite. Har förbannat mycket att göra i skolan nu om man säger så.

    

    

Nu ska jag ringa runt till mina väninnor och försöka ragga med dom till vårruset! Vi måste bli sex stycken så vi får en picknickkorg annars kan det ju kvitta :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0