Snart faster!

Jag är så glad, jag är så spänd! Fick ett sms av brorsan tidigt imorse. Vattnet har gått och snart blir det bebis! Jag blir snart faster med andra ord. Jag är så glad över det här. Hon hade inga värkar men det kommer säkert igång snart, hur som helst inom några dygn kommer en liten ut. Det är så jäkla skoj så det är inte sant. Vi har lovat att försöka åka ner så fort vi kan sen när bebisen kommit. Vi måste hjälpa dom och sen ska dom få kläder, babysitter och en massa mer av oss med. Kim tycker att vi ska ge bort allt vårt och köpa nytt till oss. Så kan det kanske komma att bli. Får hoppas att vi kommer iväg i helgen. Kim ska på kräftfest på fredag och på lördag ska vi fira hans lillasyster som fyller 25 år. Kanske kan vi åka neråt efter det, vi får se. Jag skulle ju helst åka dit redan nu och bara vänta in bebisen, men man får hålla sig helt enkelt.

Idag är jag hemma och pluggar. Annars känns det helt okej att ha börjat skolan igen. Långa dagar och mycket att tänka på. Pluggas, resa, packa väskor till mig och Felix. Men det är ju så livet ska se ut. Hade funderingar på att gå ut i helgen eftersom det är stadsrace i Krille. Men åker ju hellre och snosar på en nyfödd älskling.

Igår lunchade jag med Linda, Charlie och Abbe, mycket trevligt. Nu ska jag äta frulle och sätta igång med pluggandet. Ikväll är det kick off med skolan här nere så då ska vi dit hela familjen.

Kommentarer
Postat av: jea

hoppas det går bra för dom, så kul faster Maria....

2009-08-26 @ 10:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0