Ingen choklad för mig

Idag är Felix bättre, har klagat på halsont hela dagen och varit rädd för att behöva kräkas igen. Han har varit feberfri hela dagen men nu på kvällen hade han lite feber igen. Vi har förövrigt varit i Karlstad idag. Lånade en bok som jag reserverat, köpte kattmat och gick på Ikea. Där hade de ett allahjärtansdags erbjudande om chokladpraliner, gelehjärtan samt nån stor flaska cider, allt för ett pris. Jag tyckte givetvis att vi skulle slå till. Kimpa var med på noterna ända tills han kom på att vi inte ska spendera den dagen ihop. Jag ska nämnligen åka iväg och träffa mina väninnor då och han ville minsann inte lägga massa pengar på mig då. Jag lämnar min käre sambo hemma på alla hjärtansdag och åker iväg och firar kärleksdagen med mina tjejer istället. Är jag inte hemsk??

För mig är detta med alla hjärtansdag mest ett komersiellt jippo och man kan vara lika kärleksfull vilken dag som helst på året. Eller som jag varje dag! Och mina tjejer bor ju i mitt hjärta med så varför inte. Men jag tyckte nog Kimpa var lite snål. Firande eller inte, lite choklad kan jag ju vara värd ändå!


Kommentarer
Postat av: ida

Japp, flytt på gång i vår minsann! :) Till ett lite större hus, med bättre tomt och bättre läge! ;) längtar

2009-02-04 @ 19:30:01
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: charlie

man förtjänar lite choklad varje dag! och vet du vad. alla hjärtans... ät lite frukost i sängen eller nått annat lyxigt. hjälv bojkottar jag alla hjärtans helt. å vill få presenter när jag förtjänar det istället

2009-02-04 @ 22:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0